Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ICT-assistentti

Työeläkeyhtiö Elon ICT:ssä työskentelee n. 80 ammattilaista, joiden sydän palaa liiketoiminnalle ja sen kehittämiselle. Haemme nyt ketterään joukkoomme uutta ICT-assistenttia  vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset seuraamaan finanssialan ICT:tä hyvin läheltä. Tuet meitä laskujen käsittelyssä ja toimit keskeisissä palavereissamme kokoussihteerinä. Osallistut sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään ja tuet meitä raportointiasioissa. Pääset myös tekemään töitä ICT-ammattilaistemme kanssa projektitöissä, kun avustat heitä erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Arkeesi kuuluu myös yksikönjohtajien auttaminen tapaamisten, tapahtumien ja kokousten järjestelyissä, ajanhallinnassa ja muissa käytännön asioissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä. Olet taustaltasi esimerkiksi tradenomi tai HSO-tradenomi. Vaihtoehtoisesti voit olla työurasi alussa ja suuntaamassa ICT-töihin. Olet esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa ja haet nyt ensimmäistä vakituista työpaikkaasi. Tärkeintä on se, että kiinnostut monipuolisesta arjesta ja kehität aktiivisesti omaa osaamistasi ja toimintatapojasi. Töiden organisointi ja priorisointi tulevat sinulta luonnostaan. Nautit myös erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä  ja olet nopea omaksumaan uusia työvälineitä.

Me Elossa tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön, jossa rohkaistaan oman osaamisen kehittämiseen. Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä modernit työtilat. Henkilöstöetumme ovat hyvin kattavat ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-kehitysjohtaja Jussi Sandqvist [email protected] ja 040 1841980.

Pyydämme sinua täyttämään hakulomakkeen palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheessa.


Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 450 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Suomalaisista yrityksistä noin joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme yli 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme yli 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Perustehtävämme on luoda elämänmittaista turvaa ja se tekee työstämme merkityksellistä. 

Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Arvomme ovat avoimuus, aktiivisuus ja sitoutuneisuus, ja haluamme visiomme mukaisesti olla vetovoimaisin työeläkeyhtiö vuonna 2025. Haluamme tarjota erinomaisen henkilöstökokemuksen ja olla työyhteisö, jossa jokainen elolainen voi kokea onnistumista ja työhyvinvointia.

Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä modernit työtilat Espoon Tapiolassa ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti