Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Independent Aftermarket Sales Representative

Haluatko työskennellä dynaamisessa ja vaikutusvaltaisessa roolissa menestyvässä, kasvavassa ja kansainvälisessä konsernissa? Oletko ulospäinsuuntautunut, ratkaisukeskeinen ja hyvät viestintätaidot omaava myynnin ammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin silloin tämä voisi olla juuri sinulle hyvä mahdollisuus!

Pääasialliset työtehtävät

Pörssilistatun Knorr-Bremsen laajentaessa toimintaansa Suomen markkinoille sinulla on keskeinen rooli strategisten myynti- ja markkinointisuunnitelmien implementoinnissa sekä optimaalisten markkinointireittien ja logistiikka- ja toimitusketjustrategioiden määrittämisessä. Ensisijaisia tehtäviäsi ovat jakelu- ja korjaamoverkoston laajentaminen ja ylläpitäminen sekä erinomaisen asiakaskokemuksen varmistaminen. Työskentelet tiiviisti jälkimarkkinamyynti-, portfolionhallinta- ja hinnoittelutiimien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös:

 • Vierailla säännöllisesti asiakkaiden ja potentiaalisten jakelijoiden luona sekä korjaamoilla ja ajoneuvoyrityksillä.
 • Toteuttaa alueellisia markkinointikampanjoita sekä seurata ja raportoida niiden tuloksia.
 • Valmistella vuosittaiset myynti- ja markkinointisuunnitelmat yhteistyössä alueellisen johdon kanssa.
 • Toteuttaa sähköisen kaupankäynnin järjestelmien käyttöönotto jakelijoille (verkkokaupat, verkkotilaukset).
 • Hankkia ja käsitellä markkinatietoa (varaosien hinnat, tuotetiedot, uudet liiketoimintamallit, vertailuarvot) ja viestiä niistä sisäisesti.
 • Toteuttaa kaupallisia ja teknisiä koulutuksia jälkimarkkina-asiakkaille (IAM) sekä etänä että paikan päällä.
 • Osallistua vuosittain hintaluetteloiden laatimiseen ja viestiä niistä asiakkaille.
 • Valmistella tarjouksia kilpailutuksiin ja seurata niiden tuloksia.
 • Raportoida säännöllisesti liiketoiminnan tilanteesta ja asiakkaiden vaatimuksista.

Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen, ja kyseessä on uusi rooli.  Aloitusajankohta voidaan sopia nykyisen irtisanoutumisaikasi mukaisesti. Työskentelet etänä kotitoimistoltasi sekä kiertäen asiakkaiden luona ympäri Suomen. Lisäksi tiimillä on ajoittaisia tiimitapaamisia Knorr-Bremsen Lundin toimistolla Ruotsissa. Tehtävässäsi raportoit myynti- ja markkinointijohtajalle, joka työskentelee Lundissa.

Edellytykset

 • Vähintään 3 vuotta työkokemusta vastaavassa ympäristössä, mieluiten autoteollisuudessa. Hyvä sekoitus kaupallista ja teknistä osaamista.
 • Joustavuus matkustaa alueella liiketoiminnan vaatiessa, ja voimassa oleva ajokortti.
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito (ruotsin kielen tuntemus on etu)
 • Tuloshakuinen asenne sekä dynaaminen ja oma-aloitteinen työskentelytapa
 • Hyvät tekniset taidot (järjestelmät, MS Office, tietokannat, SAP)
 • Erinomaiset kommunikointi- ja esiintymistaidot sekä kyky työskennellä tehokkaasti monimuotoisessa, kansainvälisessä ympäristössä

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti englanninkielisen CV:n, hakukirjeen ja palkkatoiveen kera. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Finalisteille teetetään soveltuvuusarvioinnit ja valitulle henkilölle taustatarkastus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Elina Leskinen ([email protected] / 020 7290 835).

Yrityksestä

Knorr-Bremsella on ollut yksi tehtävä yli 110 vuoden ajan: tehdä tie- ja raideliikenteen liikenteestä turvallista, kestävää ja ympäristöystävällistä. Tänä päivänä Knorr-Bremse-konserni, jonka pääkonttori sijaitsee Münchenissä, Saksassa, on maailman johtava jarrujärjestelmien valmistaja ja yksi johtavista turvallisuuskriittisten rautatie- ja hyötyajoneuvojen ohjausjärjestelmien toimittajista. Näemme itsemme innovaattoreina aloillamme, jotka ajavat liikenne- ja kuljetustekniikan kehitystä eteenpäin. Liikkuvuuden perustava muutos avaa uusia mahdollisuuksia Knorr-Bremselle. Maailmanlaajuiset megatrendit, kuten kaupungistuminen, ekotehokkuus, digitalisaatio ja automatisoitu ajaminen, määrittelevät näitä muutoksia. Olemme ihanteellisessa asemassa auttamaan muotoilemaan uutta liikkuvuuden maailmaa. Yli 30 000 työntekijää antaa kaiken asiantuntemuksensa ja intohimonsa asiakkaillemme ja kumppaneillemme - yli 100 paikassa yli 30 maassa ympäri maailmaa. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta https://www.knorr-bremse.com/en/.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Independent Aftermarket Sales Representative

Suomi
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 01.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti