Skip to main content

Information Security Officer

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme JAY Solutionsille Information Security Officeria vastaamaan yrityksen tietoturva-asioista.

Työtehtävät

Toimenkuva pitää sisällään hallinnollisten ja operatiivisten tietoturvatehtävien lisäksi myös infrastruktuurin ja sovellusten tietoturvan käytännön kehittämistehtäviä. Ohessa teemoja, joiden parissa tulisit työskentelemään (ei lista vaatimuksista + osa ulkoistettavissa):

  • ISMS PDCA
  • Security Design
  • Risk Management and Controls
  • Incident Management and Forensics
  • Threat Modelling, Training and Awareness
  • SIEM, SOC, SAST, DAST, IAST, SCA, EDR, XDR
  • Contractors and Partnerships
  • Hands-on Security Development
  • Penetration Testing and Automations
  • Security / Privacy Frameworks, Certifications and Compliance
  • Infrastructure Security Benchmarking
  • Audits, Certifications and Red Teaming
  • Technical Sales Support on Information Security

JAY Solutionsin toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa (Ludviginkatu), ja työskentelymallina on joustava hybridi.

Edellytykset

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta vastuullisista tietoturvatehtävistä ja halua kehittää laaja-alaisesti tietoturvaosaamistaan. Käytännön teknisten kompetenssien lisäksi myös kommunikaatiotaidot ovat tärkeitä. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista.

Edut

Tämä tehtävä on oiva tilaisuus sinulle, joka haluat toimia vastuullisessa roolissa kehittämässä ja turvaamassa maailmanluokan WealthTech -yritystä ja sen tarjoamia palveluita.

Pääsisit osaksi ainutlaatuista poikkitieteellistä tiimiä, jonka jäsenet viihtyvät keskenään myös työajan ulkopuolella erilaisten aktiviteettien merkeissä.

Työstä maksetaan reilu kokemukseen perustuva korvaus laajojen työsuhde-etujen kanssa.

Hakuohjeet

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan sitä CV:n tai LinkedIn-profiilin ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Leskinen ([email protected] / 020 7290 835) ja Maria Kostenko ([email protected] / 020 7290 847)

JAY Solutions Oy

JAY Solutions on suomalainen WealthTech -yritys, joka keskittyy varainhoidon raportointi- ja analyysityökalujen ja palveluiden tuottamiseen. Keräämme dataa yli sadalta vastapuolelta, rikastamme sitä ja mahdollistamme sijoittajille sijoitusten täydellisen läpivalaisun ja vertailun J-Ray portaalissa ja raporteilla.

JAY:llä on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Suorat ja Enterprise -asiakkaat. Suorat asiakkaat koostuvat suomalaisista Tier 2 ja 3 sijoittajista, Enterprise -asiakkaina on pankkeja, varainhoitajia ja Family Officeja, jotka haluavat tarjota asiakkailleen erinomaisen asiakaskokemuksen tapaamisessa ja digitaalisissa kanavissa.

JAY:ssä on tällä hetkellä 24 työntekijää ja asiakkaita yhteensä noin 100 kappaletta Suomessa ja Ruotsissa. JAY on osana CapManin palveluliiketoimintaa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti