Skip to main content

Insight Manager, Alma Mediaratkaisut

Oletko digitaalisen markkinoinnin ja median asiantuntija? Haluatko työskennellä laadukkaiden mediabrändien parissa? Viihdytkö datan ja sen analysoinnin parissa? Etsimme nyt Insight Manageria Alma Mediaratkaisut -yksikköön.

 

Alma Mediaratkaisuissa autamme asiakkaitamme tavoittamaan kohderyhmänsä muun muassa mainonnan ja sisältömarkkinoinnin keinoin. Asiakkainamme on laaja kirjo Suomessa toimivia yrityksiä, isoista pörssiyhtiöistä pienempiin kahviloihin ja kivijalkamyymälöihin. Tässä tehtävässä toimit osana markkinointitiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä niin myynnin, markkinoinnin kuin kehitystiimien kanssa.

 

Insight Managerina tehtäviisi kuuluu muun muassa medioiden käyttäjädatan jalostus myynnin ja markkinoinnin käyttöön, erilaisten tutkimusraporttien koostaminen, mediakäyttö- ja kohderyhmätietojen ylläpitäminen järjestelmissä ja materiaaleissa sekä toimiala- ja asiakohtaisten analyysien teko. Monipuolisessa tehtäväkentässä on niin sisäistä kehitystä kuin asiakastyötäkin. Johtavana suomalaisena digimediatalona panostamme paljon myös kehitykseen. Insight Managerina pääsetkin mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin.

 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on analyyttisen ja datalähtöisen ajattelutavan lisäksi kokemusta digimainonnasta ja analytiikasta sekä tutkimustoiminnasta. Olet ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen, viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksikin sekä osaat käyttää erilaisia datan käsittely- ja visualisointityökaluja, kuten Google Analyticsia, PowerBI:tä, Exceliä tms. Tehtävässä on myös hyötyä teknisestä osaamisesta tietokantojen ja työkalujen rakentamisen osalta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä – tarkempi tehtävänkuva määrittyy valitun henkilön perusteella.

 

Insight Managerina tulet toimimaan osana markkinointitiimiä. Hyvien tiimityöskentelytaitojen lisäksi pidät langat käsissä kiireellistenkin tilanteiden äärellä. Olet aktiivinen ja kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi sekä laajemmin viemään eteenpäin työnkuvaasi ja siihen liittyvää vastuualuetta.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti tai viimeistään 4.12. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Sampo Koskinen, puh. 0505376243. Soittoajat: 22.11. klo 14-15 ja klo 23.11. 10-12.


Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Jobly. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Insight Manager, Alma Mediaratkaisut

Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti