Skip to main content

Installation Engineer

Haluaisitko työskennellä ympäristönsuojelujärjestelmien parissa sellu-, paperi- ja energiateollisuudessa?

Valmetin Environmental Systems -liiketoiminnan tavoitteena on parantaa ja ylläpitää päästöjenhallintaprosesseja sellu-, paperi- ja energiateollisuudessa. Palvelumme koostuu ympäristönsuojelujärjestelmien valmistuksesta ja modernisoinnista, varaosien toimituksesta sekä erilaisten tarkastus- ja huoltopalveluiden tarjoamisesta asiakkaillemme.

Haemme nyt Installation Engineer tehtävään henkilöä suunnittelemaan ja valmistelemaan ympäristönsuojelujärjestelmien asennuksia, tukemaan myyntiä sekä kehittämään järjestelmien asennustoimintaa. Pääset myös mukaan työkohteisiin valvomaan ja johtamaan asennuksia ja suorittamaan mekaanista tarkastustoimintaa, joka kohdistuu pääasiassa ympäristönsuojelujärjestelmiin ja savukaasunlämmöntalteenottojärjestelmiin sekä mahdollisesti myös muihin Valmetin tuotteisiin. Tehtävän ensisijainen työskentelylokaatio on Vantaa, mutta myös muut Valmetin lokaatiot Suomessa voi tulla kyseeseen.

Tehtäviisi ja vastuualueisiisi kuuluu mm.

  • Kilpailukykyisen asennuskonseptin määritteleminen myyntihankkeisiin yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa

  • Asennustapojen määrittäminen ja kehittäminen osallistuen savukaasupuhdistuslaitteiden suunnitteluun ja asennuksiin sekä näiden koko elinkaaren aikaiseen tarkastus-, ylläpito- ja asiantuntijapalvelun tuottamiseen.

  • Alihankkijaverkoston kehittäminen yhdessä hankintaorganisaation kanssa

  • Tarkastusten suunnittelua, työmaaolosuhteissa tehtävää tarkastustyötä, dokumentointia sekä asiakasraportointia.

  • Ongelmien ratkaisemista asiakasrajapinnassa yhdessä asiakkaan ja Valmetin eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

  • Asiantuntija-apu voimalaitosten vuosihuoltojen suunnittelussa.

Toivomme sinulta

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ympäristönsuojelujärjestelmien, voima- ja/tai soodakattiloiden parissa työskentelystä sekä todennettua osaamista, pätevyyttä ja kokemusta vuosihuolloista voima- ja/tai soodakattiloilla. Sinulla on vankkaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja kyky suorittaa tehtäviä itsenäisesti moniprojektiympäristössä. Sinulla on ymmärrystä voimantuotantoteollisuuden palveluliiketoiminnan luonteesta ja vaatimuksista ja haluat olla mukana kehittämässä ympäristönsuojelujärjestelmien huolto-, kunnossapito- ja elinkaariliiketoimintaa.

Soveltuvalla hakijalla on tehtävään vaadittava tekninen tutkinto. Tehtävä edellyttää kommunikointi- ja raportointitaitoa sekä suomeksi että englanniksi sekä matkustusvalmiutta pääosin kotimaassa.

Tarjoamme sinulle

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään nykyaikaisen teknologiamme parissa mielenkiintoisissa projekteissa, joissa kestävä kehitys on avainasemassa. Valmet työnantajana tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen ja erinomaisia uramahdollisuuksia. Osaava ja inspiroiva tiimi on tukenasi heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Jony Mäntynen, Manager, Environmental Systems Services, puh. +358 40 835 3330 tai [email protected].

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian tai viimeistään 11.6.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

When everything works together Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how - and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Installation Engineer

Tampere
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti