Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Instrumentti/putkistoasentaja

Haluatko tulla mukaan valmistamaan maailman parhaita kartonki- ja paperikoneita? 

 

Haemme nyt Valmetille Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen kartonki- ja paperikoneiden kokoonpanoon instrumentti/putkistoasentajaa. Tehtävä sisältää putkistoasennuksia, kannakointia ja hitsaustyötä. Työtehtäviä voidaan muokata hakijan osaamisen mukaan. Työtä tehdään ensisijaisesti päivävuorossa.  

 

Toivomme sinulta 

 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattitutkinto ja mielellään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet huolellinen, joustava, tiimityöhenkinen ja haluat osaltasi tehdä työsi laadukkaasti. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja tarvittaessa vuorotyö ei ole sinulle ongelma. Kaavioiden ja konepiirustusten osaaminen ja hitsaustaito katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Me Valmetissa hoidamme asiat tekemällä töitä yhdessä. Saat hyvän perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen tuleviin työtehtäviisi. Sitoudumme vahvasti omiin arvoihimme ‒ asiakkaisiin, uudistumiseen, erinomaiseen toimintaan ja ihmisiin. Arvomme ohjaavat jokapäiväistä päätöksentekoamme ja lähentävät meitä yhteisönä. Teemme töitä tarjotaksemme asiakkaille vain parasta, ja inspiraatiomme lähteenä ovat valmetlaiset. Panostamme työntekijöidemme kehittämiseen ja osallistamiseen, jotta parhaat tiimit ja suoritukset pääsevät kukoistamaan. Meillä pääset haastamaan rajojasi 17 000 työtoverin tukemana. 

 
Valmet Jyväskylän toimipaikan esittelyvideon löydät täältä: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI 

 

Lisätietoja 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa valmistussuunnittelija Joni Tarvainen, 050 3171038 tai joni.tarvainen@valmet.com ja verstaspäällikkö Henri Häkkinen, 040 5644 608 tai henri.hakkinen@valmet.com 

 

Tartu tilaisuuteen ja laita hakemuksesi viimeistään 12.10.2022 mennessä hakujärjestelmämme kautta. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.

 

Valmet on savuton työpaikka. 

 

Kun kaikki toimii yhteen  

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.  

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers 

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Instrumentti/putkistoasentaja

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti