Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Integraatioasiantuntija, IT-palvelut

Oletko integraatioasiantuntija, joka on kiinnostunut tekemään töitä yhteiskunnallisesti merkittävien sisäisten integraatioratkaisujen parissa?

Etsimme Kelan IT-palveluihin integraatioasiantuntijaa työskentelemään API-hallinnan tehtävissä ja sisäisten integraatioratkaisujen parissa. Toimit osana asiantuntijatiimiä, jonka tehtävänä on kehittää ja ylläpitää Kelan sisäisiä integraatioratkaisuja. Työsi vaikutukset näkyvät jokaisen kelalaisen arjessa. Työ on monipuolista ja tarjoaa kokeneellekin tekijälle mielenkiintoisen tehtäväkentän.

Meillä pääset työskentelemään RedHat 3Scale ja OpenShift -teknologioiden, integraatioratkaisujen ja Java-sovelluskehityksen parissa.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset edellä mainittujen teknologioiden osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Odotamme lisäksi
kokemusta ketteristä menetelmistä
aitoa kiinnostusta kehittyä ja kehittää
soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista
sujuvaa suomen kielen taitoa

Palkka asettuu 3500-4500 e/kk väliin ja määräytyy hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan. Voit myös esittää palkkatoiveen hakemuksessasi.

Me tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten hammashoidon, kattavat terveyspalvelut, lounasedun ja pitkät lomat. Työnantajana tuemme jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Meillä onnistuu sekä lähi- että etätyö.

Meistä
Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. Kelan IT-palveluissa tekemistä yhdistää monipuolinen teknologiaosaaminen ja ammattimaisuus sekä ketterät toimintatavat.
IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa. Kela on monipaikkainen työpaikka. Suurimmat IT-palvelujen toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 12.2.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Juha Paasolainen sähköpostilla ([email protected]) tai puhelimitse 044 999 7156.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Juha Paasolainen sähköpostilla ([email protected]) tai puhelimitse 044 999 7156.
Työpaikan osoite: Helokantie 11, 40640 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 12.02.2023
Ilmoitus jätetty: 25.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11807302

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Integraatioasiantuntija, IT-palvelut

Jyväskylä
Helsinki
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö
3 - 5 vuotta

Julkaistu 13.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti