Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Isännöitsijä, Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy

Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy on vuonna 1992 perustettu täyden palvelun isännöintitoimisto. Toimimme Itä-Suomen alueella ja painotamme arvojemme mukaisesti toiminnassamme paikallista kumppaniverkostoa, hallinnon ja talouden avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä modernia viestintää. Asiakaslupauksenamme on tehdä sovitut asiat sovitulla tavalla ja sovitulla aikataululla sekä ajatella toiminnan vaikutuksia pitkälle tulevaisuuteen.

  

Haemme asiakkaallemme Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy:lle ISÄNNÖITSIJÄÄ Joensuuhun.

Työssäsi vastaat asiakassalkkusi asunto-osakeyhtiölain mukaisista isännöintipalveluista lakien ja hyvän isännöintitavan mukaisesti. Tehtävänäsi on tuoda suunnitelmallisuutta taloyhtiön johtamiseen ja vastata osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaista palvelua.

Työhösi kuuluu taloyhtiöiden tarvitsemien palveluiden hankkimista, asiakkaiden palvelemista, päätösten lainmukaisuuden valvontaa ja pitkäjänteistä strategista suunnittelua. Olet asiakkaidemme tukena päätöksissä ja esittelet parhaimmat vaihtoehdot toimintatavoista, palveluista ja paikallisesta kumppaniverkostamme. Työ on vastuullista ja itsenäistä ihmisten kanssa toimimista, jossa onnistumiset palkitsevat niin asiakasta kuin isännöitsijää.

Arvot

Arvomme ovat luottamus, paikallisuus ja ihmisläheisyys. Luottamus syntyy avoimuudesta, käytännön teoista ja pidetyistä lupauksista. Olemme paikallinen yritys ja se näkyy niin hankinnoissa, alueen tuntemuksessa kuin kumppanivalinnoissa. Teemme ennen kaikkea töitä ihmisiä varten ja toimimme tulkkina päivittäisen elämän ja taloyhtiömaailman välillä.

Tuleva yhteisösi

Toimistossamme työskentelee 13 kiinteistöalan ammattilaista. Apuna työssäsi on aktiivisella palveluasenteella toimiva asiakaspalvelu, asiantunteva kirjanpidon ja talouden hoitava tiimi sekä lisäksi tekninen asiantuntija. Tämä yhteisö edistää asioita taloyhtiöiden asioiden eteen yhdessä kanssasi.

Sinulta toivomme

Odotamme sinulta luottamuksellista, rehellistä ja asiakasta kunnioittavaa otetta työhön. Sinulla on vahvat asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kehittävä ote oman työn johtamiseen. Teet työtäsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti uskaltaen myös haastaa itseäsi. Olet organisointi- ja priorisointitaitoinen, ratkaisukeskeinen asiantuntija, jolle digitalisaatio ei ole pelkkä kirosana. Sinulta löytyy myös paineensietokykyä, viestit selkeästi ja ymmärrettävästi sekä osaat ottaa asioita haltuun ja viedä niitä eteenpäin.

Sinulla on riittävät valmiudet hoitaa taloyhtiöiden taloutta, hallintoa ja korjaushankkeita. Sinulla on aiempaa kokemusta kiinteistöalalta sekä kiinteistöalan ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemus. Pohjakoulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Lisäksi odotamme sinulta alan ammattitutkintoa (IAT) tai muuta alan koulutusta. Tarvitset työssäsi omaa autoa ja ymmärrät myös, että iltakokoukset ovat osa työtäsi.

 

Tarjoamme sinulle

  • Kehittyvän, ihmisläheisen ja luotettavan työpaikan, joka toimii arvojensa mukaan
  • Vaihtelevia työpäiviä, joihin voit myös itse vaikuttaa
  • Huipputiimin sekä nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät työn tueksi
  • Etätyömahdollisuuden
  • Osaamisen kehittämisen työkaluja
  • Monipuoliset henkilöstöedut, mm. ateriaetu, EasyBreak, autohallipaikka, firman muistamiset/lahjat, laajennettu työterveyspalvelu (ml. hammaslääkäripalvelut)

Tehtävän palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, joka on IAT-tutkinnon suorittaneella isännöitsijällä n. 2400-3000e/kk kokemuksesta ja kohdemäärästä riippuen. Lisäksi isännöitsijälle maksetaan kokouspalkkioita keskimäärin n. 9000e/vuosi sekä erillisurakoiden hallinnollisen johtamisen palkkioita erillisurakoiden johtamisen palkkiomallin mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Jos etsit uusia haasteita isännöinnin parissa, jätä hakemuksesi linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Isännöitsijä, Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti