Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT-palvelupäällikkö, IT-tietoyksikkö

IT-palvelupäällikkö, IT-tietoyksikkö

Haemme Kelan IT-palveluihin vakituiseen työsuhteeseen IT-palvelupäällikköä Helsingin Pitäjänmäen toimistoon.

Tunnetko vetoa yhteiskunnallisesti merkittävien IT-palveluiden kehittämiseen ja ylläpitämiseen? Tule osaksi IT-tietoyksikön johtotiimiä ja tietovarasto- ja analytiikkapalvelua, jonka tehtävänä on Kelan tietovaraston tuotannollinen ylläpito.

Tehtävänäsi on koordinoida palveluiden tuottamista ja kehittämistä yhdessä kehitystiimien, päätuoteomistajan ja tuoteomistajien kanssa. Vastaat palvelusopimusten täytäntöönpanosta ja hallitset tuotantoon vientejä. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä, palveluiden kustannus-tehokkuudesta sekä palveluiden koko elinkaaresta.

Tässä tehtävässä tuet liiketoimintaa uusien ominaisuuksien kehittämisessä. Vastaat tiimien ylläpitotöiden suunnittelusta ja resursseista yhdessä HR-esihenkilön kanssa sekä osallistut palveluryhmän osaamisen kehittämisen ja toiminnan suunnitteluun. Tässä tehtävässä ei ole esihenkilövastuuta.

Odotamme sinulta
-kokemusta ITIL 4 ja IT-palveluhallinnasta, tietovarastoinnista ja analytiikkaympäristöistä
-Informatican, Netezzan, Cognos Analytics, Planning Analytics ja R-kielen ymmärrystä
-kokonaisuuksien ymmärrystä ja ratkaisuhakuista työotetta
-hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tahto ja innostus palvella asiakasta näkyy päivittäisessä työskentelyssäsi. Sinulla on suunnitelmallinen ja systemaattinen toimintaote. Palvelunhallinta, palvelukehitys, palvelutuotanto sekä niiden prosessit ja menetelmät ovat sinulle tuttuja tai nopeasti omaksuttavissa. Tärkeintä on kuitenkin hyvä ja positiivinen asenne, työt oppii aina tekemällä.

Arvostamme
-soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
-hyvää paineensietokykyä ja valmentavaa otetta

Palkkaus määräytyy vaativuusluokan ja kokemuksen mukaan, joka tässä tehtävässä on n. 5000 e/kk.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä palvelupäällikkönä ja johtotiimin jäsenenä. Meillä Kelassa on hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaavien IT-ammattilaisten verkosto.

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Meillä on rento ilmapiiri, jossa työn ja yksityiselämän yhdistäminen on joustavaa. Tarjoamme pitkät lomat, laajan työterveyshuollon ja monia muita hyviä henkilöstöetuja. Meillä on käytössä polkupyöräetu ja Pitäjänmäellä on ilmainen parkkihalli. Meillä on aktiivista kerhotoimintaa liikunnan ja kulttuurin parissa. Teemme töitä joustavasti hybridimallilla.

Meistä
Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissa työskentelee lähes 900 asiantuntijaa. Lue lisää https://www.kela.fi/uramahdollisuuksia-it-tyo

Kelan IT-palveluihin kuuluvassa IT-tietoyksikössä työskentelee asiantuntijoita, jotka kehittävät ja ylläpitävät ketterissä tiimeissä Kelan tietovarastointi- ja analytiikkaratkaisuja.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoja turvallisuusselvityksestä https://supo.fi/turvallisuusselvitykset

Kiinnostuitko?
 
Lue lisää Kelasta työnantajana ja hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 1.3.2023. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Seppo Ruusukivi ja Marjaana Järvensivu, [email protected]

WWW-osoite: http://www.kela.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Seppo Ruusukivi ja Marjaana Järvensivu, [email protected]
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 12, 00250 HELSINKI
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.03.2023
Ilmoitus jätetty: 27.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11812797

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT-palvelupäällikkö, IT-tietoyksikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 02.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti