Skip to main content

IT-Projektipäällikkö

Asiakkaamme Futunio hakee nyt osaavaa ja liiketoimintalähtöistä IT-projektipäällikköä vakituiseen rooliin Ammattiliitot-yksikköönsä. 

Haemme osaavaa ja liiketoimintalähtöistä IT-projektipäällikköä asiakkaamme Futunion Ammattiliitot yksikköön. Vastaat monipuolisen ohjelmistotuotteen räätälöinti- ja käyttöönottoasiakasprojekteista toimien tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin tuotekehityksenkin kanssa.

Työtehtävät:

Roolin ”kotipesä” on Futunion Professional Services -toiminnossa, jossa on myös toinen täysipäiväinen projektipäällikkö. Keskeisiä sidosryhmiäsi tulisivat olemaan Professional Services -yksikön asiantuntijat, R&D-yksikön avainhenkilöt (tuotekehityspäällikkö, scrum master, testauspäällikkö, tuotepäällikkö jne.) sekä Futunion ko. ohjelmistotuoteperheen johtoryhmä.

Tässä roolissa tulet vastaamaan ensisijaisesti käyttöönottoasiakasprojekteista, joissa Futunion olemassa olevia asiakkaita siirtyy vaiheittain useamman vuoden kuluessa vanhemmasta tuoteperheestä uuteen. Projektit sisältävät datamigraatiota, asiakaskohtaisia räätälöintejä ja mahdollisia uusia toiminnallisuuksia, joita edistetään yhdessä tuotekehityksen kanssa. Liiketoiminnallisessa mielessä projektit ovat sekä Futunion että heidän asiakkaidensa ydinliiketoimintaan liittyviä strategisia projekteja. Projektit ovat laajoja ja moniulotteisia niin sisäisen näkökulman kuin asiakasnäkökulmankin kannalta. Yksittäinen käyttöönottoprojekti kestää arviolta 6-9kk ja niitä on projektipäälliköllä käynnissä samaan aikaan muutamia, kuitenkin siten että projektit ovat hieman eri vaiheissa toisiinsa nähden.

   Mitä sinulta odotetaan?

  • Muutaman vuoden IT-projektipäällikkökokemusta
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä & halua ottaa vastuuta
  • 'Kyllä onnistuu' asennetta ja halua oppia ja saada kaikki mukaan
  • Kykyä viestiä laadukkaasti kirjallisesti ja suullisesti
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

  Miksi Futuniolle?

  • Futunion ehdoton vahvuus on erittäin vahva toimiala- ja asiakastuntemus ja osaava henkilöstö
  • Urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä yrityksen että konsernin sisällä
  • Ei matkustamistarvetta
  • Etätyöskentelymahdollisuus hybridimallilla
  • Edut: Kattava työterveys + sairauskuluvakuutus, matkapuhelinetu, lounasetu, liikunta/kulttuurietu + ”liikuntatunti” eli mahdollisuus 1h liikuntaa työajalla / vko, erilaisia pienempiä etuja

  Kiinnostuitko? Haluamme tutustua sinuun!

  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan CV:n/LinkedIn profiilin, palkkatoiveen ja hakemuksen kera mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Neea Turunen ([email protected] / 020 7290 843) tai Maria Kostenko ([email protected] / 020 7290 847).

  Futunio

  FUTUNIO vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Futunio toteuttaa ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on heille kunnia-asia. Kilpailuetuina Futuniolla on erityisesti erikoistunut toimialaosaaminen, kehityskyky ja -halu. Futunion tuotteilla on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea.

  Futunio kuuluu kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee Futunion tavoitetta toimialan uudistajana. Katso lisää Futuniosta ja heidän asiakastarinoistaan www.futunio.fi sekä www.totalspecificsolutions.com.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön

  Seuraa Pooliaa Somessa!
  LinkedIn Facebook Instagram Twitter

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti