Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

IT Service Specialist

Asiakkaamme Kupari Solutions Oy etsii nyt asiakasrajapinnassa viihtyvää IT Service Specialistia työskentelemään yhteistyössä asiakkaiden ja tuotekehitystiimin kanssa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimenkuvasi

Päivittäiseen työhösi kuuluu asiakasyhteydenottojen vastaanottaminen ja näistä kattavien JIRA tikettien laatiminen, joista osan ratkaiset itsenäisesti tai ohjaat eteenpäin ohjelmistokehittäjille ratkaistavaksi. Lisäksi opastat ja koulutat käyttäjiä varmistaen ohjelmistojen sujuvan käyttäjäkokemuksen.

Töitä tehdään arkisin palveluaikojen puitteissa noin klo 8.30 - 17.00 välillä. Voit työskennellä Kupari Solutions Oy:n toimistolla Kauniaisissa tai joustavasti etänä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Teknistä asiakaspalvelutaustaa (esim. Technical Support/Service Desk, JIRA)
  • Palvelinymmärrystä (Azure)
  • Ohjelmoinnin hallintaa (DotNetcore C#, Angular, SQL, PHP)
  • Teknistä valmiutta tehdä itsenäisesti pienkehitystä ja yksinkertaisia bugi-korjauksia
  • Kiinnostusta ongelmanratkaisua kohtaan
  • Erinomaisia viestinnällisiä taitoja ja tilannetajua teknisten asioiden osalta
  • Kykyä edistää asioita sovittujen aikataulujen puitteissa
  • Koulutustaustaa tietotekniikan (esim. ohjelmoinnin) parista
  • Suomen kielen lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä

Lisätiedot

Mikäli tämä kuvaus herätti kiinnostuskesi, niin valjastathan osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon ja liitä itsesi mukaan hakuun. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pian.

Lisätietoja saat Poolian rekrytointikonsulteilta Tarja Laaksolta ([email protected] & 020 7290 837) ja Maria Kostenkolta ([email protected] & 020 7290 847).

Kupari Solutions Oy

Kupari Solutions on kiinteistönhallinnan järjestelmiin keskittynyt ohjelmistoyhtiö. Yhtiön tuotemerkit ovat AVUX ja ESTATE. Kaikki yhtiön tuotteet on kehitetty tuotantoon yhdessä alan merkittävimpien toimijoiden kanssa, joita ovat vuokrauksenhallinnan järjestelmän ESTATE osalta mm. eläkevakuutusyhtiöt Ilmarinen ja Varma sekä vahinkovakuutusyhtiö OP Pohjola. Kiinteistönhuollon kehityskumppaneina ovat toimineet kaikki yli 250 asiakastamme, kuten esimerkiksi Kotikatu ja RTK Palvelu sekä lukuisat yhtiöt ympäri Suomea. Oppiaksemme uutta ja ymmärtääksemme asiakkaiden liiketoimintaa olemme asiakkaiden kanssa jatkuvassa vuorovaikutuksessa. Käytämme päivittäin itse omia järjestelmiämme kumppanuus- ja osakkuusyhtiöissämme.

Lue lisää täältä: https://www.kuparisolutions.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT Service Specialist

02700 Kauniainen
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.10.2023

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti