Skip to main content

IT Support Specialist, IT Voimala

Haemme nyt asiakkaallemme IT Voimalalle vakituiseen työsuhteeseen IT Support Specialistia monipuolisiin L1/L2 tason tukitehtäviin Vantaalle. Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta it-tuen tehtävistä sekä kiinnostusta kehittää itseäsi.

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään osana IT Voimalan tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiä toimien merkittävän asiakkuuden sisäisessä IT-tuessa. Työtehtävät koostuvat niin laitteiden ja ohjelmistojen asennuksista, loppukäyttäjien laitteiden ja paikallisverkkojen ylläpidosta, vianmäärityksestä kuin teknisen tuen ja opastuksen antamisesta käyttäjille.

Työtehtävät hoidetaan pääsääntöisesti arkipäivisin toimistoaikojen puitteissa. Työ edellyttää osittain läsnäoloa asiakkaan tiloissa Vantaalla, mutta mahdollistaa sen ohella myös etätyöskentelyn kotoa käsin tai IT Voimalan viihtyisissä työtiloissa Espoon Keilaniemessä.

Kenelle?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä noin 3 vuoden ajalta. Toivomme myös soveltuvaa it-alan koulutusta.

Etsimme reipasta, helposti lähestyttävää henkilöä, jonka on helppo kohdata erilaisia ihmisiä niin kasvokkain kuin puhelimitsekin. Toivomme, että asiakasrajapinnassa sekä tiimissä työskenteleminen yhdessä kollegoiden kanssa on sinulle luontevaa ja mieluisaa puuhaa. Tartut tehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulle on tärkeää saada vietyä työsi aina laadukkaasti loppuun saakka. Uskallat myös tarttua entuudestaan tuntemattomiinkin ongelmiin, nähden ne mahdollisuutena kehittää itseäsi. Pysyt rauhallisena ja johdonmukaisena myös kiireen alla, ja pystyt viemään isojakin kokonaisuuksia maaliin saakka.

Toivomme, että sinulla on erityisesti kokemusta:

  • Windows sekä M365- ympäristöstä
  • Käyttäjähallinnasta (AD, Azure AD)
  • Verkko-ongelmista
  • Oheis- ja AV-laitteista
  • Tiketöintijärjestelmästä sekä dokumentoinnista

Tarjoamme:

IT Voimalalla saat osaksesi positiivisen työilmapiirin ja mukavat työkaverit. Tehtävä tarjoaa teknisesti haastavia tehtäviä ja monipuolisen työnkuvan. Käytössäsi on huippuluokan työvälineet sekä kannustava palkkamalli ja kattavat edut. Saat myös tuen henkilökohtaiseen kehittymiseen, mahdollisuuden kouluttautua ja sertifioitua alan huipputuotteisiin ja ratkaisuihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi meille ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy, mutta tulet työllistymään suoraan asiakkaamme, IT Voimalan palkkalistoille. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, otathan rohkeasti yhteyttä Barona IT:n rekrytointikonsulttiin.

Hae paikkaa viimeistään 27.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

IT Voimala Oy

”IT Voimala on pitkään alalla toiminut ja arvostettu palvelu- ja ratkaisutoimittaja. Asiakkaisiimme lukeutuvat mm. Suomen suurimpia yrityksiä teknologian, kemianteollisuuden, autokaupan ja kiinteistönhallinnan toimialoilta. Toimitamme ratkaisuja IT-infraan uusimpien teknologioiden ja järjestelmien mahdollistamina, kehitämme asiakkaidemme ympäristöjä ja IT prosesseja vankalla kokemuksellamme sekä tuemme asiakkaitamme vahvalla yhteen hiileen puhaltavalla tiimillä.”

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

IT Support Specialist, IT Voimala

IT Voimala Oy
Vantaa
Espoo
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti