Skip to main content

Jakeluverkkoasentaja

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.

Eltelin Power-liiketoiminta hakee Keski-Uudenmaan ja Helsingin alueelle jakeluverkkoasentajia rakentamaan ja ylläpitämään yhteiskuntamme ydinpilareita, sähköverkkoja. Työ pitää sisällään muuntamoiden/kojeistojen asennusta vaihtelevissa rakennusprojektissa sekä ilma- ja maakaapeliverkkotöitä erilaisissa maasto-olosuhteissa, pääasiassa 0,4 ja 20 kV:n jännitealueilla. Lisäksi työhön kuuluu kunnossapito- ja liittymätöitä sekä osallistuminen vianhoitoon. Työt sijaitsevat ympäri Etelä-Suomea.

Sinulla tulee olla suoritettuna sähköalan perustutkinto ja jo kokemusta vastaavista työtehtävistä, sekä vähintään B-ajokortti.  

Toivomme sinun olevan aktiivinen, joustava ja oma-aloitteinen. Eduksi katsomme seuraavat voimassaolevat pätevyydet: sätky, työturva, tieturva 1, EA 1 ja mastopätevyys. Käytössämme on nykyaikaisia mobiililaitteita ja järjestelmiä, joten pääset hyödyntämään työssäsi myös IT-taitojasi.    

Tarjoamme sinulle työn, jolla on merkitystä ja saat sitä myös kilpailukykyisen palkan. Eltelissä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi, olemmehan Suomen johtava infraverkkoyhtiö. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan! 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jarkko Honkanen, puh. 0403114610. Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 11.12.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tutustu jakeluverkkoasentajan työhön täällä: Jakeluverkkoasentaja - Eltelnetworks.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Jakeluverkkoasentaja

Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.11.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti