Skip to main content

Järjestelmäasiantuntija (sensori- ja elektroniikkajärjestelmät), Millog Oy Riihimäki

Haemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisen toimialalle Riihimäelle 

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA 

sensori- ja elektroniikkajärjestelmien kunnossapidon ja elinjaksonhallinnan monipuolisiin tehtäviin.

Meillä työskentelet kunnossapitoinsinöörin tehtävässä osana monipuolista kunnossapito-organisaatiota, läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa. Vastaat järjestelmien ylläpidon suunnittelusta, kehittämisestä sekä ohjauksesta Millogissa.


Olisitko etsimämme osaaja?

Edellytämme sähkö/elektroniikan alan tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK/DI). RF-tekniikan tuntemus on tehtävässä hyödyksi. Katsomme kokemuksen kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä (SAP, M-Files) eduksi. Lisäksi hallitset raporttien, huolto-ohjeiden / -pöytäkirjojen tekemisen MS Officen työkaluilla. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä moniteknologisten järjestelmien tuntemusta. 

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vastavalmistunut ja urasi alkutaipaleella. Tehtävä vaatii laaja-alaista perehdyttämistä, jonka annamme osana työskentelyä - tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista.
 
 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Voisiko Millogilla olla tuleva työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä. Henkilöstöeduistamme voit lukea lisää täältä.
 
 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Tapani Asikaiselta vko 28-29 (p. 040 315 7563, [email protected]) tai Janne Salkolta vko 32 (p. 040 315 8342, [email protected])

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 11.8.2024 mennessä osoitteessa Ura Millog-yhtiöissä – Avoimet työpaikat - Millog  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika päättyy: 11.08.2024 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestelmäasiantuntija (sensori- ja elektroniikkajärjestelmät), Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti