Skip to main content

Järjestyksenvalvojia yleisötapahtumaan, Seinäjoki

Haemme järjestyksenvalvojia yleisötapahtumaan Seinäjoelle 29.6-2.7.2023.

Haemme järjestyksenvalvojia 29.6-2.7.2023 järjestettävään tapahtumaan Seinäjoelle!

Järjestyksenvalvojana sinulla on keskeinen rooli tapahtumien turvallisuudessa ja sujuvuudessa. Ylläpidät sekä valvot yleistä turvallisuutta ja järjestystä yhdessä tiimisi kanssa. Tulet työskentelemään yleisötapahtumassa erilaissa valvontatehtävissä. Tehtäväkuvaan vaikuttaa aikaisempi kokemus ja ennen työvuoroa saat kattavan perehdytyksen. 

Tehtävään vaaditaan voimassa oleva järjestyksenvalvontakortti. Lisäksi tekijältä odotamme hyviä asiakaspalvelu-, ja vuorovaikutustaitoja. Järjestyksenvalvojan tärkeimpiä tehtäviä on asiakaspalvelu, ja tämä arvo on asiakkaallemme tärkein. Mainitsethan mikäli sinulla on kaasusumutinlupa tai voimankäytön lisäkoulutus suoritettuna. Tähän tehtävään olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta järjestyksenvalvojan tehtävistä. Tapahtuma järjestetään 29.6-2.7.2023 ja työvuoron arvioitu pituus on klo 13.30-02:30.

Hae paikkaa verkkosivuillamme, haastattelemme jo hakuaikana!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Järjestyksenvalvojia yleisötapahtumaan, Seinäjoki

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti