Skip to main content

Jäteautonkuljettaja Kempeleeseen

Työtä tarjolla itsenäiselle työntekijälle pidemmäksi aikaan mahtavassa työporukassa!

Etsimme asiakkaallemme Kempeleeseen Jäteautonkuljettajia

Tulevassa työssäsi tehtäviisi kuuluu muun muassa jätteiden ja kierrätysmateriaalien nouto asiakkailta. Vaikka työ onkin itsenäistä, pääset ajoittain kohtaamaan asiakkaita työvuorosi aikana, ja tukenasi on ammattimaisten kuljettajien tiimi.

Edellytämme sinulta C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä digikorttia. Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on oltava. Olet itsenäiseen työhön kykenevä tekijä, joka suorittaa työnsä turvallisesti; tässä työssä pärjää parhaiten henkilö, jolla on hyvä asenne, kova työmotivaatio sekä kipinä palvelevaan kuljettajan työhön!

Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työsuhde solmitaan määräaikaisena sinun ja Amikon välille.

Kiinnostuitko? Laita hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisellakin aikataululla. Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Hannele, p. 0503626339, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Jäteautonkuljettaja Kempeleeseen

90830 Haukipudas
90440 Kempele
91900 Liminka
91500 Muhos
Oulu
Oulu
91800 Tyrnävä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti