Skip to main content

Johdon assistentti

Palvelukseen halutaan monitaitoinen ja toimelias henkilö erittäin mielenkiintoiseen paikkaan. 

Töihin sisältyy virkistävän monipuolisesti monitoimikartanon hallinnon eri tehtäviä, kuten taloushallinnon rutiineja ja kirjanpitoa, palkkojen laskentaa ja maksua, vuokra-asuntojen hallinnointia, tiedonhankintaa, tilastojen tekemistä, tiedotusta, sekä myynnin ja markkinoinnin tehtäviä.

Hakijalta edellytetään maisterin (harkiten ehkä vahvaa AMK) loppututkintoa, suunnittelutaitoja, järjestelmällisyyttä, oppimiskykyä, sujuvaa ainakin englannin kielen taitoa, hyviä digilaitteiden käyttötaitoja, asiakaspalveluosaamista, terveyskiinnostusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kansainvälisyystaitoja. Kansainvälinen työkokemus on vahva etu ja itseohjautuvuus on välttämätöntä. 

Työ on toistaiseksi jatkuva kokoaikatyö. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikkana on kaunis, kehittynyt ja rauhallinen Sahalan Kartano Rautalammilla, jossa monipuolisen maatilan ja terveysyritysten lisäksi toimii myös Salli Systems, joka on yli 50 maahan vievä istumaergonomian erikoisyritys.

Tarjoamme erittäin monipuolisen, monikulttuurisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn sisällön, huippuluokan työpiste-ergonomian, oman työhuoneen, työhön liittyviä koulutus- ja matkustusmahdollisuuksia ja kansainvälistä kokemusta. Lisäksi tarjoamme hyvin monipuolisen työterveysohjelman (mm. satulatuolityöpiste sähköpöydällä, lisäravinteet, terveyslounas, kuntosali- ja uimahallikortit luontoisetuna) sekä erittäin mukavan työtiimiin (20 hlö) tuen.

Rautalampi ja sen lähiympäristö on mukava ja toimiva asuinympäristö, josta on juna-asema 23 km:n päässä, 6 kaupunkia (260.000 asukasta) ja 2 lentokenttää tunnin ajon sisällä ja paljon harrastusmahdollisuuksia. Työntekijälle on tarjolla heti yksi edullinen asumismahdollisuus lähietäisyydellä siistissä yhteisötalossa, josta käsin voi suunnitella muunlaista asumista myöhemmin. Sahalan Kartanoon ollaan muodostamassa kehittynyttä ja lämminhenkistä yhteisöä (www.goodlifecommunity.fi), jonka puitteissa on myös mahdollisuus toimia ja siihen liittyä.

Palkkaan (2000-3000 €) vaikuttaa aikaisempi kokemus, vuorovaikutustaidot, tulokset ja koulutuksen taso. 

Lähetäthän kyselysi tai hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti s-postilla TJ, agr. Tj, Veli-Jussi Jalkanen, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Johdon assistentti

Sahalan Kartano Tmi
77700 Rautalampi
Kokopäiväinen, Vakituinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 02.10.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti