Skip to main content

Junior Accountant, Rentokil Initial Oy

Haluatko kehittyä edelleen taloushallinnon tehtävissä? Onko sinulla jo kokemusta reskontran ja kirjanpidon tehtävistä? Etsimme yhteistyössä Rentokil Initial Oy:n kanssa henkilöä vahvistamaan Suomen taloushallinnon tiimiä Vantaan toimistolle. Työsuhde on vakituinen, aloitus tehtävässä on tammikuun 2024 alussa. Työsuhde solmitaan suoraan Rentokil Initial Oy:n kanssa. 

Tulet työskentelemään osana osaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja pääset osallistumaan monipuolisesti taloushallinnon tehtäviin. Tiimissä on tällä hetkellä neljä henkilöä ja nyt etsimme sinua vahvistamaan porukkaa omalla osaamisellasi ja persoonallasi. Päävastuullasi tulee olemaan myyntireskontra sisältäen perinnän hoitamisen. Lisäksi osallistut kirjanpidon tehtäviin sekä tilanteen mukaan myös muihin vaihteleviin taloushallinnon tehtäviin.

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Sinulla on hyvä ymmärrys kirjanpidon perusasioista ja olet jo osallistunut kirjanpidon hoitamiseen, mutta tilinpäätöstaitoa emme edellytä. Toivomme sinulla olevan aitoa kiinnostusta ja intoa oppia lisää ja avustaa tilinpäätöksen teossa. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, esim. merkonomi/tradenomi. Sujuvan suomen kielen lisäksi edellytämme englannin kielen hallintaa, mutta sen ei tarvitse olla täysin sujuvalla tasolla. Uskallat kuitenkin käyttää englantia myös puhuttuna ja kehität mielelläsi taitojasi sen osalta. IT valmiutesi ovat ajan tasalla, kirjanpidon osalta yrityksessä on käytössä Navision, konserniraportoinnin osalta Cognos.

Tehtävä on sinulle oikea, kun olet työssäsi tarkka, huolellinen ja haluat tuntea ylpeyttä hyvin tehdystä työstäsi. Olet tiimihenkinen ja pidät siitä, että tiimissä autetaan ja sijaistetaan muita tarpeen ja tilanteen mukaan. Tuot tiimiin oman panoksesi hyvän ryhmähengen ylläpitoon. Haluat oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoasi ja myös yrityksen prosesseja. Kannat vastuuta omasta työstäsi ja luonnollisesti ymmärrät aikataulujen merkityksen taloushallinnon tehtävissä.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa toivotaan kaikkien viihtyvän ja ylläpidetään hyvää tiimihenkeä. Käytössä on hybridimalli, toiveena toimistolla työskentely kolmena päivänä viikossa. Sinulla on aito mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja oppia uutta osana kansainvälistä konsernia!

Jos tunnistat itsesi, niin odotan hakemustasi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa mielellään Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, 046 852 2010, sähköpostitse [email protected].

 


Rentokil Initial on maailmanluokan palveluyritys, joka tarjoaa alan johtavia innovaatioita sekä luokkansa parasta tuote- ja palvelulaatua. Suomessa olemme toimineet jo vuodesta 1932 asti.
•    Rentokil on maailman suurin kaupallisen tuholaistorjunnan palveluntarjoaja.
•    Initial on johtava kaupallinen hygeniapalveluiden tarjoaja.
•    Ambius on johtava kaupallinen vihersisustuksen ja -suunnittelun, kasvienhoidon ja tuoksumarkkinoinnin tarjoaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Junior Accountant, Rentokil Initial Oy

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti