Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Junior Controller

Haemme taloustiimiimme Junior Controlleria tukemaan yhtiömme kasvua. Tarjoamme mahdollisuuden sukeltaa töissäsi sähköpörssin, johdannaisten, aurinkovoimaloiden ja sähköisten latausratkaisuiden mielenkiintoiseen maailmaan!

Tule vauhdittamaan yhtiömme kasvua!

Junior Controllerina toimit talousjohtajan sekä kahden Controllerin apuna niin energiapalveluyhtiö Väre Oy:n kuin tytäryhtiö Väre Salkunhallinta Oy:n päivittäisen raportoinnin ja talouden pyörittämisessä. Avustat taloustiimiä niin talouden, sähkön hankinnan kuin toimitusketjun hallinnan kontrollipisteiden valvonnassa ja kehittämisessä.

Olet motivoitunut kehittymään ja oppimaan uutta. Voit olla urasi alkuvaiheessa, sillä tärkeintä meille on tiettyjen perusedellytysten täyttyessä oikeanlainen kehittymisnälkäinen asenne. Yksi tärkeimmistä taidoistasi on tunnistaa kehityskohteita ja tuoda niitä rohkeasti esille. Olet tärkeä osa kokonaisuutta ja toimit taloustiimin lisäksi myös suoraan liiketoimintojen avainhenkilöiden kanssa.

Tehtävä sijaitsee ja taloustiimi työskentelee Kuopiossa keskeisellä paikalla ja hyvien liikenneyhteyksien ääressä olevalla modernilla toimistolla.

Etsimältämme henkilöltä toivomme seuraavia ominaisuuksia:

- Tärkeimpänä edellytyksenä pidämme, että osaat käyttää Exceliä edistyneesti

- Data-analyytikot monimutkaiseen datan murskaukseen ja päättelyyn meillä on erikseen, mutta odotamme, että omaat perushyvät matemaattisen hahmottamisen taidot

- Pystyt hahmottamaan prosesseja ja tunnistamaan riskikohtia, joihin tarvitaan kontrollipisteitä ja joilta osin prosesseja tulisi mahdollisti kehittää

- Olet oppimis- ja kehittymishaluinen

- Sinulta löytyy hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot

- Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on kokemusta jonkun BI-järjestelmän käyttämisestä

- Katsomme eduksesi myös, mikäli olet kerännyt jo työkokemusta taloushallinnon alalta tai esimerkiksi pankin back office -tehtävistä

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden kehittyä sisäisen ja ulkoisen laskennan osaajaksi, joka ei tulevaisuudessa kavahda, kun keskusteluissa vilahtaa maininta futuureista, varaston kiertonopeudesta tai Finanssivalvonnasta.

- Huumorintajuiset ja kannustavat työkaverit niin omassa kuin muissa tiimeissä.

- Monipuoliset työsuhde-edut, kuten polkupyöräedun, puhelinedun, lounasedun, hyvinvointi- ja liikuntaedun sekä kattavan ja laadukkaan työterveyshuollon.

Tule mukaan huipputiimiin

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 7.12.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja sopivan kandidaatin löytyessä voimme päättää rekryn aikaisemmin.

 HAE TEHTÄVÄÄN

Heräsikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kalle Oinonen ([email protected], puh. 050 448 3211)

- ma 14.11. klo 9-11

- pe 18.11. klo 9-10.30

- ke 23.11. klo 12-14.

Tutustu meihin

Voit tutustua muihin Väreläisiin täällä  ‍♀️ ‍♂️

Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti