Skip to main content

Junior Development Specialist Digitaaliset palvelut-yksikköön K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 10.05.2023
Hakuaika päättyy: 31.05.2023

Tule dynaamiseen porukkaamme digikehityksen asiantuntijaksi päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen!

Me K:ssa uskomme monimuotoisten ja motivoituneiden tiimien voimaan, joiden avulla tavoitteet saavutetaan. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan työntekijöillemme kannustavan ja osallistavan työympäristön. Työskentelemme hybridityömallissa, jossa yhdistämme toimistopäivät ja etätyön niin rooliin kuin tiimiin parhaiten sopivalla tavalla. Liity upeaan tiimiimme etsimään uusia tapoja parantaa asiakaskokemusta ja työskentelemään uusimpien kaupan alan teknologioiden kanssa!

Mitä on luvassa?

Junior Development Specialistina olet vahvasti mukana kehitystyössä. Varmistat osaltasi operatiivista toimintaa ja sen sujuvuutta niin asiakkaiden kuin kauppojen näkökulmasta. Osallistut työssäsi kehitystyön määrittelyyn ja edistät liiketoiminnan puolelta kehitystyön etenemistä, testaamista sekä olet varmistamassa onnistunutta tuotantoon vientiä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuoteomistajien sekä kehitystiimin kanssa, ja yhdessä olette mukana luomassa parhaan mahdollisen ostokokemuksen asiakkaillemme.

Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka päättyy 30.4.2024.

Miksi meille?

  • Työskentelet bisneskriittisten alustojen parissa ja teet oikeasti merkityksellistä työtä: työlläsi on suora vaikutus asiakkaidemme päivittäiseen ostoskokemukseen (ja näitä on muuten miljoonia päivässä!).
  • Sinulla on loistava mahdollisuus työskennellä modernin päivittäistavaroiden ja tukkukaupan edelläkävijän kanssa ja osallistua koko kaupan alan kehittämiseen. Työssä pääsee oppimaan alan parhailta.
  • Saat laajan kuvan nopeasti kehittyvästä kuluttajakaupan sekä tukkukaupan alasta.
  • Pääset osallistumaan päivittäistavarakaupan eri digitaalisten palveluiden kehitykseen ja oppimaan millaista tekemistä ketterä kehitys oikeasti on isojen palvelukokonaisuuksien parissa.

Mitä etuja tarjoamme

  • Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalastamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola.
  • Nykyaikaiset työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sisäisten koulutusten ja eLearning -kurssitarjonnan parissa, sekä verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.
  • Muut K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja liikuntaetu (EPassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa (Citymarket, K Supermarket & K Market, K-Rauta, Intersport, Budgetsport), omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Tällaista henkilöä etsimme:

Olet dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut. Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Mitä toivomme sinulta?

  • Tuntemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ketterillä menetelmillä erilaisissa rooleissa. Olet kiinnostunut kehityksen erilaisista puolista. Et pelkää myöskään rutiininomaisia tehtäviä vaan koet myös ne tärkeäksi osaksi kehitystyötä
  • Ymmärrystä nykyaikaisesta sovellusarkkitehtuurista ja sen soveltamisesta käytäntöön
  • Kykyä viedä uusia asioita eteenpäin erilaisten sidosryhmien kanssa, koota vaatimuksia, tarpeita ja selventää, mitä ne tarkoittavat digitaaliselle kehitykselle. Osaat innostaa ja uskallat kyseenalaistaa ja kysyä.
  • Ymmärrystä analytiikan, asiakasdatan ja -tutkimusten hyödyntämisestä kehitystyön apuna
  • Sovellustestauksen kokemusta
  • Tuntemusta ja kiinnostusta sovelluskehityksestä ja osaamista

    esim. React, React Native, Node.js
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. DI tai KTM tai voit olla opintojesi ihan loppuvaiheessa
  • Omistajuutta ja oma-aloitteisuutta vastuullasi olevista asioista. Olet tekijä ja pistät kädet saveen ja teet kaikkesi, jotta saavutamme tavoitteemme.
  • työskentelykielenä suomi

Kiinnostuitko?

Jätä meille cv:si ja halutessasi vapaamuotoinen hakemuksesi. Hakuaika tehtävään päättyy 31.5.2023. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin tilanteesta viimeistään parin viikon sisään hakuajan umpeuduttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Team Lead Talvikki Majanen, 0503150226. Paras aika tavoittaa on 15.5. klo 15-16 ja 17.5. klo 15-16 sekä 29.5. klo 14-15.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen linkin kautta. Haluamme kuulla myös palkkatoiveesi tehtävään.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Junior Development Specialist Digitaaliset palvelut-yksikköön K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti