Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Juristi, Varainhoito

Haemme Sinua

JURISTI, VARAINHOITO

tukemaan Aktian Varainhoidon liiketoimintaa ja vastaamaan laaja-alaisesta varainhoitoon liittyvästä juridiikasta.

Varainhoidon juristien vastuualueelle kuuluu varainhoidon tuotteisiin ja prosesseihin liittyvä juridinen tuki. Kukin juristi huolehtii itsenäisellä otteella lainsäädännön seurannasta sekä erilaisten varainhoidon tuotteiden tai palvelujen juridiikasta. Vastuullisuuteen ja kestävään rahoitukseen liittyvät kysymykset sekä organisaation ohjeistaminen ja kouluttaminen ovat olennainen osa toimenkuvaa. Tarkka toimenkuva määräytyy lähemmin valittavan henkilön taustan mukaan.

Aktiassa lakimiehet toimivat tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa, eli liiketoiminnan Legal Business Partnereina. Toimit osana tiimiä, joka palvelee laaja-alaisesti Aktian eri toimintoja. Tehtävässä korostuu asiakaslähtöinen ajattelu sekä itsenäinen ja vastuullinen toimenkuva, jossa voi aidosti vaikuttaa toimintaympäristöön.

Miksi Aktialle?

Tarjoamme vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät, joissa voit hyödyntää osaamistasi laajasti ja haastaa itseäsi kehittymään edelleen. Näet kättesi jäljen ja pystyt vaikuttamaan kasvavaan varainhoitoliiketoimintaan ja sen menestykseen. Taustatukea saat Aktian osaavalta juristitiimiltä sekä työyhteisöltä.

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toiselle jo 200 vuoden ajan. Olemme paras kumppani ihmisille, yrityksille ja yhteisöille, jotka arvostavat sydämen sivistystä ja vastuullista vaurastumista. Visiomme on olla johtava varainhoitajapankki, ja missiomme on luoda vaurautta asiakkaille ja yhteiskunnalle.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta kokemusta ja osaamista varainhoitoon liittyvästä juridiikasta sekä ratkaisukeskeistä, itsenäistä työskentelytapaa. Halu kehittyä asiantuntijana on keskeistä, ja taustatukea saat Aktian kokeneilta kollegoilta.

Toivomme sinulta:

 • Työkokemusta varainhoidon tuotteiden ja sääntelyn parissa, kuten MiFID II, PRIIPS ja Kestävän rahoituksen alueella
 • Perehtyneisyys IDD-sääntelyyn on sinulle eduksi
 • Liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
 • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä
 • Soveltuvaa ylempää juridista koulutusta
 • Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittämään osaamistasi ja osallistumaan tulevaisuuden varainhoitotuotteiden ja -palveluiden kehitykseen
 • Ammattimaisen ja sparraavan työyhteisön sekä mukavan työilmapiirin
 • Modernit työtilat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja joustavat etätyömahdollisuudet
 • Aktian hyvät henkilöstöedut

Aktian arvot - rohkeasti, osaavasti, yhdessä - ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumistamme kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Maritta Berglund, puh. +358503390942, [email protected].

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.11.2023.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden haastattelut jo hakuaikana.

Valitulle henkilölle tehdään Aktian käytännön mukaisesti luotettavuus- ja taustaselvitykset. Huomioithan, että tarkistamme luottotiedot aina rekrytoinnin yhteydessä, maksuhäiriöt ovat este rekrytoinnille. Tämän lisäksi teetämme tehtävään valitulle henkilölle huumetestauksen. Lisäksi tietyissä rooleissa turvallisuusselvityksen.


Me Aktiassa haluamme olla tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on rohkeutta ajatella pidemmälle. Meidän arjessamme tämä näkyy esimerkiksi monipuolisina ja haastavina työnkuvina sekä toimeen tarttumisena, oli kyse sitten arjen rutiineista tai omien kehitysideoiden pelottomasta eteenpäin viemisestä.

Osaamisen laaja hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat meille kaikki kaikessa, jotta voimme olla askeleen edellä finanssialan ja digitaalisuuden asiantuntijoina. Olemme kanssasi matkalla tulevaisuuteen neuvoja antaen, itseämme haastaen ja yhdessä kehittyen.

Aktia vaikuttavuus

Aktia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Aktia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Aktia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Aktia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti