Skip to main content

JYVÄSKYLÄ KESÄTYÖ TUOTANTOTYÖ, TEOLLISUUS23 

JYVÄSKYLÄ KESÄTYÖ TUOTANTOTYÖ, TEOLLISUUS23 

Työpaikkakohtaiset haut avautuvat myöhemmin kevään 2023 aikana, mutta halutessasi pääset jo jättämään avoimen hakemuksen ensimmäisten hakijoiden joukossa. 

 

Etsimme kesätyöntekijöitä tuotantotyöhön useampiin asiakasyrityksiimme Jyväskylän alueella. Odotamme sinulta valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. 

 

Tuntuvatko tuotannon työt teollisuuden alalla sinun jutultasi, jolloin työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi koneiston asennusta tai komponenttien kokoonpanoa. Näissä töissä sinulta odotetaan tarkkuutta ja huolellisuutta sekä keskittymiskykyä. 

 

Teollisuuden tehtäviä ovat esimerkiksi erilaiset tuotanto- ja kokoonpanotyöt sekä koneistus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. 

 

Kerrothan hakemuksessasi millaista osaamista omaat jo entuudestaan, jonka avulla osaamme kertoa tarkemmin juuri sinulle soveltuvista työtehtävistä. 

 

Monissa työtehtävissä asenne ratkaisee, mutta kerrothan meille myös koulutus- sekä työtaustastasi. Voit myös mainita, oletko valmis työskentelemään 2- tai 3-vuorotyössä. Tarjoamme eri mittaisia kesätyöpätkiä, joten hakemuksessa on hyvä myös mainita, milloin olisit valmis aloittamaan työt ja miten pitkään olet käytettävissä. Palkkaus määrittyy työtehtävän sekä aiemman osaamisesi mukaan. Palkka on työtehtävissä aina vähintään työehtosopimuksen mukainen. 

---------- 

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

JYVÄSKYLÄ KESÄTYÖ TUOTANTOTYÖ, TEOLLISUUS23 

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti