Skip to main content

JYVÄSKYLÄ KESÄTYÖ VIHERRAKENNUS, RAKSA23

JYVÄSKYLÄ KESÄTYÖ VIHERRAKENNUS, RAKSA23 

 

Työpaikkakohtaiset haut avautuvat myöhemmin kevään 2023 aikana, mutta halutessasi pääset jo jättämään avoimen hakemuksen ensimmäisten hakijoiden joukossa. 

 

Haemme kesän 2023 sesonkiin viherrakennuksesta kiinnostuneita tekijöitä! 

 

Haemme viherrakennustyöntekijöitä kesän sesonkiin. Työtehtäviisi saattaa kuulua osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen mm. erilaisia kivitöitä, piharakenteiden kuten muurien tekoa, nurmialueiden kunnostusta, ja perämiehenä toimimista. Voit olla jo useamman sesongin viheralalla työskennellyt konkari tai innokas uusi viheralan oppija. 

 

Toivomme sinulta vankkaa ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan, töitä tehdään säässä kuin säässä! Olethan oma-aloitteinen ja innokas uuden oppimiseen. Sinulla tulisi myös olla sujuva suomen kielen taito ja hyvä fyysinen kunto sekä B-ajokortti. Viherrakentamista suoritetaan usein työmaaympäristössä, joten arvostamme jo voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Kortin puuttuminen ei kuitenkaan ole este, vaan voimme tarvittaessa avustaa kortin hankkimisessa.  

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mielenkiintoisissa tehtävissä. Saat käyttöösi uudet ja ajanmukaiset työvälineet sekä kunnolliset työvaatteet. Työsi tukena on positiivinen ja kannustava työyhteisö. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.  

 

Miten haet työpaikkaa: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

JYVÄSKYLÄ KESÄTYÖ VIHERRAKENNUS, RAKSA23

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti