Skip to main content

Kahvilatyöntekijä Cafe Modikaan, kesätyö

Cafe Modika on viihtyisä ja lämminhenkinen maalaiskahvila Noormarkun keskustassa. Meille on mukava ja helppo tulla viettämään rauhallista kahvihetkeä kuin myös poiketa hakemaan aina tuoretta kastamista kotiin viemiseksi. Monipuolisesta valikoimastamme löydät suolaiset ja makeat kahvikastamiset, pikkuleivistä leivoksiin, piirakoihin ja täytettyihin sämpylöihin. Valmistamme tuotteet pääsääntöisesti itse, omassa leipomossamme. Teemme myös keitto- ja salaattilounasta.

Haemme tiimiimme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ kesäksi.

Työssäsi palvelet asiakkaita ja hoidat kahvilan yleisiä työtehtäviä. Tehtäviin kuuluu mm. vitriinituotteiden esillelaitto, avustavat keittiötyöt, kuten salaattien valmistus, uuniperunoiden ja pastan lämmitys sekä muita helppoja lounasruuan esivalmistelutehtäviä.

Etsimme reipasta ja aurinkoista tekijää, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Valmistamme leipomotuotteet itse, joten kiinnostus/kokemus leipomotyöhön katsotaan eduksesi.

Toivomme sinulta:

-Asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta otetta tarttua työhön

-Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelussa

-Hygieniapassia

Työhön perehdytetään. Työtunteja on tarjolla n. 30h/viikossa. Työaika arkisin klo 9-17 välillä ja lauantaisin klo 11.30- 14.30 välillä.

Etsimme ainakin kesäksi tekijää Cafe Modikaan, mahdollisuus jatkolle on. Tarjoamme upean työmiljöön ja ammattilaisen työtiimin. Työ alkaa vuokratyönä. 

Palkkaus matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan tes mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti, käsitelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 välillä Go On Pori, [email protected] tai p. 044-980 2826.

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. //

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä Cafe Modikaan, kesätyö

Pori
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti