Skip to main content

Kahvilatyöntekijä, Lappeenranta

Haetaan liikenneasemalle Lappeenrantaan iloista ja reippaan asenteen omaavaa kahvilatyöntekijää kesän ajaksi

Kahvilatyöntekijän työtehtäviin kuuluvat kaikki kahvilan päivittäiset työtehtävät, kuten asiakaspalvelu ja kassatyöskentely sekä tuotteiden esillelaittoa. Myös kahvilan siistiminen ja yleinen puhtaanapito ovat osa työtehtävää. Ympärilläsi on ammattitaitoiset työkaverit ja esimiehet sekä mukavat asiakkaat. Työvuorot sijoittuvat aamu- ja iltavuoroihin. 

Edellytämme hakijalta:

- itseohjautuvaa asennetta
- hygieniapassia
- kokemus kahvilatyöstä on etu
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Työsuhde alkaa touko-/kesäkuussa ja työaika on 20-37,5h/vko. Työsuhde on määräaikainen ja kestää elo-/syyskuun vaihteeseen.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Hirsimäki, 050 383 2113, [email protected].

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat laadukkaat ja työntekijöille on järjestetty yksityinen työterveyshuolto.

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä, Lappeenranta

Lappeenranta
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti