Skip to main content

Kahvilatyöntekijä Ramin Konditoriaan (kesätyö)

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa ja kuuluu Hyvä konditoria -ketjuun. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Haemme asiakkaallemme Ramin Konditoria Kahvila Oy:lle iloisia ja reippaita kahvilatyöntekijöitä (kesätyö, 8 paikkaa) Mikkeliin.

Hakijoilta edellytämme positiivista asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja hygieniapassia. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kahvilatyöskentelystä.

Tarjoamme sinulle kivan työn kahvilassa ja pääsyn osaksi aktiivista ja huippua työporukkaa. Kesätyöpaikkasi voi sijaita missä tahansa Ramin Konditorian toimipisteessä Mikkelissä. Työt alkavat huhti-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuun loppuun 2023.

Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Mikkelin HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886 tai HR-assistentti Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.

Jos koet olevasi etsimämme hymyileväinen ja aurinkoinen tekijä, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä Ramin Konditoriaan (kesätyö)

Mikkeli
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti