Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kahvilatyöntekijä Rhea Ship Lines, Jyväskylä

KESÄSESONKI 2023

Etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Lines Oy:lle täysi-ikäisiä reippaita ja pirteitä kahvilatyöntekijöitä Sataman Kahvilaan.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Työtä tehdään pääasiassa Satama Kahvilassa Jyväskylän sykkivässä Satamassa ja mahdollisesti joitain vuoroja muissa yhtiön omistamilla laivoilla tai ravintolassa Jyväskylän seudulla. Tehtävänäsi on huolehtia hyväntuulisesta asiakaspalvelusta, paikkojen siistinä pitämisestä, vitriinituotteiden valmistuksesta, sekä jäätelön, virvokkeiden ja perusalkoholien myynnistä yhdessä työkaveriesi kanssa.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta ravintola-alalta, tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja halu oppia, me opastamme sinua kyllä! 

Kahvilassa vuoroja on tarjolla vuoroja aina syyskuun loppuun asti, on myös mahdollista jatkaa yksittäisissä vuoroissa Riihivuorella loppusyksyllä. Kiirein kesäsesonki ajoittuu touko-elokuulle.

Hyvän asenteen ja iloisen olemuksesi lisäksi sinulta löytyy hygieniapassi, anniskelupassi on hyvä bonus, ei pakollinen, ja suomen kielesi on sujuvaa. Jaksat myös tarvittaessa tehdä pitkää päivää ja olet käytettävissä myös viikonloppuisin.


Rhea Ship Lines
yhtiöön kuuluu M/s Rhea, Siipirataslaiva M/s Vellamo ja Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman Kahvila.


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. 

Palkka: Sopimuksen mukaan, vähintään Mara TES mukainen palkka.
Työaika: Sopimuksen mukaan, 90-112,5 h/ 3 vko (säävaraus).
Aloitus:
palkkaamme sopivan henkilön heti, vuoroja aina syyskuun loppuun,  pääsesonki sijoittuu touko-elokuulle. Työaika sovittavissa myös elokuun loppuun / syyskuun alkuun.
Paikkakunta: Jyväskylä

HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian.
Lisätietoja tehtävästä:

Tiina Partti
[email protected]
044 757 7639. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 12-15. Jos minua ei heti saa kiinni, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä Rhea Ship Lines, Jyväskylä

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.07.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti