Skip to main content

Kahvilatyöntekijä/Tarjoilija Saariselälle

Kahvilatyöntekijä/tarjoilija, Ravintola Kiilopää, Saariselän alue.

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet Saariselällä? Meiltä löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintola Kiilopää

Suomen Latu Kiilopää perustettiin vuonna 1964, tuolloin nimellä Kiilopään Koulutuskeskus. Nimet ovat vuosien kuluessa muuttuneet, mutta tunnelma, arvot ja tekemisen meininki säilyneet. Suomen Latu Kiilopää on edelleen Saariselän alueen vetovoimaisin luontoliikuntakeskus.

Luonto on meillä pääasia. Luonnosta ja luonnonrauhasta on jokaisella mahdollisuus ammentaa voimaa arkipäivän jaksamiseen. Kiilopäältä löydät tähän oivat puitteet vuodenajasta riippumatta. Tarjoamme liikunnallisia luontoelämyksiä, mutkatonta majoitusta ja maukasta ruokaa kaikkina vuodenaikoina.

Etsitään reipasta Kahvilatyöntekijää/Tarjoilijaa kesä ja ruskasesonkiin Saariselälle.

Työnkuva on monipuolinen. Ravintola Kiilopää tarjoilee aamupalaa, lounasta sekä päivällistä ja À la cartea. Joten tulisi olla myös a`la carte tarjoilu hallussa. 

Työt alkavat kesäkuussa sopimuksen mukaan ja kestävät syyskuun lopulle saakka, mahdollisuus jatkaa myös talvisesonki marraskuusta alkaen.

Palkkaus on sopimuksen ja osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan!

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta? 

 • Hymy ei hyydy asiakaspalvelutilanteissa.
 • Alan koulutus tai kokemusta alalta.
 • Tiimipelaajana kun puhalletaan yhteen hiileen niin sujuu reissu tunturissa parhaiten.
 • Sinulla on hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta.
 • Sinulta löytyy tilannetajua, paineensietokykyä ja joustavuutta sesonkisessa kiireessä.

Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi:

 • Auto käytettävissä.
 • Anniskelu- ja hygieniapassi.

 Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
 • Tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan.
 • Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee tunturissa kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
 • Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen. 

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

 1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
 3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: [email protected] tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Haku päättyy: 01.06.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kahvilatyöntekijä/Tarjoilija Saariselälle

Lappi
Inari
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti