Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kaihdinvalmistaja, Solar Kaihdin Oy

Haemme asiakkaallemme Solar Kaihdin Oy:lle KAIHDINVALMISTAJIA kokoonpanotöihin Kalajoelle

Solar Kaihdin valmistaa korkealuokkaisia ja laadukkaita sälekaihtimia, vekkikaihtimia, ristikoita sekä hyttysverkkoja ikkunoihin ja oviin niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Modernit ja jatkuvasti kehittyvät tuotantotilat sijaitsevat Kalajoella.

Jotta asiakkaat saavat tulevaisuudessakin laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua oikeassa aikataulussa, tarvitsemme tuotantoon lisää käsipareja. Haemme nyt työntekijöitä monipuolisiin ja vaihteleviin käsin ja koneilla tehtäviin kokoonpanotöihin. 

Vaatimuslistamme ei ole tolkuttoman pitkä. Etsimme sinua, työhösi sopivalla intohimolla suhtautuvaa ja sitoutuvaa tekijää. Sillä ei ole niinkään merkitystä, missä opinahjossa olet koulutuksesi hankkinut tai kenen palveluksessa työkokemusta kartuttanut. Eduksesi on, jos työelämä ja työn tekeminen ylipäätään on sinulle tuttua ja työ on sinulle merkittävä osa arkea. Tuotantotyössä ympärilläsi on liuta työkavereita, joiden kanssa yhteistyön tulee sujua saumattomasti. Siksi edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja joukkuepelaamisen henkeä. Työ itsessään on tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativaa käsityötä.

Työt alkavat tammikuussa 2022 ja jatkuvat mahdollisuuksien mukaan pitkälle kevääseen ja kesään. Normaalisti tuotanto pyörii kahdessa vuorossa, aamuvuoroviikoilla töitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.00–14.30, iltavuoroviikoilla maanantaista torstaihin klo 14.30-01.00. Näin ollen iltavuoroviikolla saat pidemmän viikonloppuvapaan!

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja Go On Akatemian käyttömahdollisuuden käyttöösi 24/7. Lisäksi saat käyttöösi Go On henkilöstöetuohjelman edut sekä pääset osaksi Solar Kaihtimen omaa henkilöstöetuohjelmaa.

Jos et hengästynyt toiveidemme määrästä ja löysit niistä itsesi, jätä meille hakemus ja kerro, miksi juuri sinä sopisit kaihdinvalmistajan saappaisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On:lta Anna-Mari Mäkikangas, [email protected], p. 040 1291 726

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaihdinvalmistaja, Solar Kaihdin Oy

85140 Kalajoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti