Skip to main content

Kaivinkoneenkuljettaja, Alakuijala Oy, Tornio

Hoidamme monipuoliset maanrakennustyöt tehokkaasti ja luotettavasti yli 40 vuoden kokemuksella. Toimimme Torniosta käsin, mutta urakoimme koko Pohjois-Suomen alueella. Maakaapelityöt hoituvat niin kaupungissa kuin maaseudullakin myös haastavissa maasto-olosuhteissa. Saneeraamme myös ikääntyvää sähköverkkoa maahan, jotta se kestää paremmin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tarjoamme luotettavan suunnittelu- ja toteutuspalvelun, jossa teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa alusta loppuun. 

Koetko olosi kotoisaksi kaivinkoneen puikoissa? Etsitkö hyvää työpaikkaa? Me etsimme sinua!

Haemme nyt maanrakennusalan asiakkaallemme, Alakuijala Oy:lle, Tornioon KAIVINKONEENKULJETTAJIA kokoaikaisiin, määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Etsimämme tekijä on jo maanrakennusalan kokemusta omaava, luotettava ja oma-aloitteinen tekijä. Kaivinkoneosaamisen lisäksi toivomme hakijalta aiempaa kokemusta muista maanrakennusalan koneista ja työtehtävistä. Nämä eivät ole kuitenkaan edellytyksenä valinnalle. Tieturvakortti ja hätäensiapukortti katsotaan eduksi.

Työt alkavat toukokuussa ja kestävät loppuvuodelle saakka. Mahdollisuus jatkoon on taas keväällä 2024. Palkkaus sopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työsuhde on kokoaikainen. Työkohteita meillä on ympäri Pohjois-Suomea, joten hakijalta edellytetään valmiutta reissutöihin.

Odotamme sinulta

  • kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työtehtävistä
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • itsenäistä työotetta ja valmiutta myös muihin maanrakennusalan tehtäviin

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työtehtävän luotettavalla työnantajalla
  • Pitkän määräaikaisen työsuhteen talven alkuun saakka
  • Mahdollisuuden jatkaa hommia taas talvikauden jälkeen
  • Kannustavan palkkauksen
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula 040 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kaivinkoneenkuljettaja, Alakuijala Oy, Tornio

Kemi
94400 Keminmaa
Tornio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti