Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kallioporakalustojen poramestari

ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN & TEKNINEN OSAAJA
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Kallioporakalustojen poramestari

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden johtava toimittaja. Tarjontaamme kuuluvat laitteet, palvelut ja tekniset ratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen. Organisaatiossamme työskentelee n. 100 henkilöä Vantaalla, Lohjalla, Nokialla, Kajaanissa ja Torniossa.

Haemme nyt aktiivista, ammattitaitoista ja teknisesti taitavaa poramestaria työsuhteeseen Itä-Suomen alueelle Siilinjärvelle. Tule mukaan työskentelemään alan viimeisimmän porausteknologian parissa, ja varmistamaan asiakkaidemme laitekannan paras tehokkuus ja käyttöaste kattavilla palveluilla.

Tehtäväsi
Poramestarina olet vastuussa asiakkaidemme maanpäällisten porauslaitteiden kallioporakalustojen parhaasta tuottavuudesta ja suorituskyvystä. Pääset työmaalla seuraamaan porauksen sujuvuutta, raportoimaan havaintosi ja tukemaan poraustoiminnan kehittämistä eteenpäin. Tarjoat asiakkaalle teknistä tukea ongelmatilanteissa ja opastat porakalustojen oikeassa käytössä.

Porakruunujen teroitus ja teroituslaitteiden ylläpito kuuluu keskeisiin tehtäviisi. Huolehdit käytettyjen poratankojen, -niskojen ja -kruunujen asianmukaisesta kierrätyksestä. Lisäksi vastaat itsenäisesti porakalustologistiikasta: tilaat kalustot ajoissa, huolehdit varastosta sekä varmistat asiakkaallemme huolettoman päivittäisen operoinnin. Työlläsi olet mukana varmistamassa hyvän porakalustotalouden, kaluston pitkän käyttöiän ja porauksen kannattavuuden. Aktiivisella ja tarkalla dokumentoinnilla tuet ajantasaista tiedonkulkua.

Toimit monipuolisessa tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaan kuin Sandvikin myynti- ja huoltotiimien sekä tuotekehityksen kanssa. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee asiakkaallamme Siilinjärvellä, mutta liikkuu tarvittaessa. Kaikessa toiminnassasi on keskeistä sekä ympäristö- että henkilöturvallisuuden huomioiminen.

Osaamisalueet
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja lisäksi sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi. Tietotekniset taidot ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa, mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä koulutustaustasi huomioiden mahdollisuuden kehittyä urallasi kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän organisaation sekä monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja henkilöstön monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot
Jari Weman, myyntipäällikkö, p. 0400 207 252.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 26.03.2023 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0052202

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kallioporakalustojen poramestari

71800 Siilinjärvi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti