Skip to main content

Kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Niemen Tehtaat Oy:lle kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijää Sastamalaan. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä kuten kokoonpanoa, kasausta sekä pakkausta. Työssäsi käytät erilaisia käsityökaluja ja huolehdit laadun varmistamisesta.

Etsimme reipasotteista tekijää, jolta työnteko onnistuu tiimissä. Arvostamme myös sorminäppäryyttä ja huolellista työotetta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puualan työtehtävistä.

Palkkaus määräytyy puusepänteollisuuden tessin mukaan.

Tarjoamme pääsääntöisesti päivätyön 40 h/vko liukuvalla työajalla maanantaista perjantaihin, mutta toivomme tarvittaessa valmiutta myös kaksivuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja aluksi työ on määräaikainen marraskuun 2023 loppuun. Hyvällä tekijällä on kuitenkin mahdollisuus jatkoon. 

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Rekrytointia hoitaa Eezy Sastamala. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Sastamala
p. 0440561333
[email protected]

Asiakkaamme, vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat Oy on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia. Puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa jatkava yritys uskoo kotimaisuuteen, osaamiseen, laatuun ja sitkeään työntekoon. Nykyisin puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, ja pääpaino on siirtynyt kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti. Niemen Tehtaiden päätuotantolaitos sijaitsee Sastamalassa ja toinen tehdas Suodenniemellä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kalusteiden kokoonpano- ja kasaustyöntekijä

Eezy Oyj
Pirkanmaa
38200 Sastamala
32700 Huittinen
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti