Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Käsilumityöntekijä Kuhmoon

Etsimme asiakkaallemme reippaita käsilumityöntekijöitä tulevaan talvisesonkiin Kuhmoon. 

Työnkuvaasi kuuluvat kiinteistöjen piha-alueiden lumen kolaukset sekä hiekoitustyöt. Työtehtävät edellyttävät valmiutta fyysiseen työhön, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta vuorotyöhön. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi! Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, työtuntien määrä ja työajat vaihtelevat lumitilanteen mukaan. Vaihtelevien työaikojen vuoksi työ sopii loistavasti mm. opintojen tai toisen työn oheen!

 Odotamme Sinulta

    - Reipasta ja positiivista asennetta työhön

    - Joustavuutta työaikojen suhteen

    - B -ajokorttia 

 Työt alkavat marras-joulukuun 2023 aikana ja työtä on tarjolla kevääseen 2024 saakka. Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemus oheisen hakulomakkeen kautta!

Lisätietoja työtehtävästä antaa Ilkka Holappa 040 411 0306/ [email protected]

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä.  Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti