Skip to main content

Etsimme kaupan alan asiakkaillemme iloisen asiakaspalveluasenteen omaavia myyjiä ja hyllyttäjiä Kotkan ja Haminan talousalueille monipuoliseen keikkatyöhön.

Minustako kaupan tekijäksi?

Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien. Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille, ja saa asiakkaan huononkin tuulen kääntymään myötätuuleksi. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea. Hän ei seisota asiakkaitaan jonossa :)

Toivommekin että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupan kassajärjestelmistä sekä veikkausosaamista. Tarvittaessa perehdytämme tehtäviin.

Tärkeänä asiana pidämme iloista asennetta asiakaspalvelutilanteissa sekä joustavuutta ja motivoitunutta työotetta vuorojen vastaanottamiseen.

Vaatimuksena aikaisemman kokemuksen lisäksi on 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito. Keikkavuoroja voi olla tarjolla kaikkina kaupan aukioloaikoina, joten oma auto sujuvoittaa työvuoroihin pääsemistä.

Keikkailu:

Keikkatyöntekijänä voit itse päättää, paljonko haluat viikkotyötunteja kerryttää. Pystyt nappaamaan vuorot vaivattomasti ja näppärästi omien aikataulujesi mukaan Eezy Työntekijäsovelluksen kautta. 

Mikäli olet vielä syksyllä Kotkassa, niin etsimme nyt keikkailevan myyjän lisäksi myös yhtä työntekijää määräaikaisesti ajankohdalle 5.8.-22.9.2024 n.15-20h viikkotunneilla Kotkan alueelle. 

Palkkauksessa noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, palkkahaarukka 12,45-14,16€ /h aiempi kokemus ja koulutus huomioiden. Keikkojen määrä muodostuu aina asiakastarpeen mukaan.

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi:

[email protected]

Seuraa meitä myös somessa:

Facebook: Eezy Kotka-Hamina ja Instagram @eezykotkahamina

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassa/hyllytys

Kymenlaakso
Hamina
Kotka
49240 Pyhtää
49900 Virolahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti