Skip to main content

Kassamyyjä ilta- ja viikonloppuvuoroihin (20h/vko) K-Supermarket Korso, Vantaa

Hakuaika alkaa: 20.11.2023
Hakuaika päättyy: 30.11.2023

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen kassamyyjän joukkoomme huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Korsossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet mahtavassa työporukassa vain muutaman kymmenen metrin päässä Korson juna-asemasta. Työpisteenä kassalinjasto postipisteineen. Työtehtävät kehittyvät kykyjesi ja taitojesi mukaan tulevaisuudessa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Sekä veikkaus ja/tai postikoulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä kaupan alalla. Työvuorot sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, mutta pääpaino ilta- ja viikonloppu vuoroissa. Vuorot on mahdollista sovittaa hyvin esim. opiskelijalle. Viikkotyötunnit ja työvuorojen ajankohdat myös mahdollista sopia mahdollisuuksiesi mukaan.

Odotamme sinulta

  • iloista asiakaspalveluasennetta
  • positiivista ja reipasta mieltä
  • työtä pelkäämätöntä asennetta
  • vastuunottokykyä
  • sujuvaa suomen kielitaitoa
  • vähintään 18 vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisen ja vastuullisen työn kykyjesi mukaan
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • K-ryhmän ostoedun
  • hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla "kassa 20h" ja cv 30.11.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: [email protected].

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassamyyjä ilta- ja viikonloppuvuoroihin (20h/vko) K-Supermarket Korso, Vantaa

Kesko Oyj Kauppiaat
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti