Skip to main content

Kassamyyjä kesäksi K-Rauta Heinola

Hakuaika alkaa: 11.01.2023
Hakuaika päättyy: 28.02.2023

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä K-Raudassa olet mukana parantamassa suomalaisten piha-rakkaussuhdetta ja helpottamassa remppaprojekteja vilkkaimpaan sesonkiaikaan.

Kesäsesongin aikaan meillä käy paljon asiakkaita ja palvelemme heitä laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa, rennolla mielellä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Saat kokemusta kaupan työstä ja asiakaspalvelusta Suomen suurimmassa rautakauppaketjussa. Meillä innokas kassamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Odotamme sinulta rohkeaa ja iloista asiakaspalveluasennetta, halua tarttua toimeen ja vähintään 18 vuoden ikää. Työkokemus kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Hae siis meille! Tarjoamme sinulle:

  • reilun palkan
  • vastuullisen ja turvallisen työpaikan
  • K-Raudan perehdytysohjelman
  • asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Helmikuun loppuun mennessä osoitteeseen jukka.laitinen@k-rauta.fi

Tehtävä on määräaikainen kesätyö myöhemmin tarkentuvalla ajalla Touko-Heinäkuussa.

Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 10.

Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä tiedustelusi osoitteeseen jukka.laitinen@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassamyyjä kesäksi K-Rauta Heinola

Kesko Oyj Kauppiaat
18150 Heinola
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Kesko Oyj Kauppiaat
Vieremä
Kesko Oyj Kauppiaat
Lapinlahti
Kesko Oyj Kauppiaat
Suonenjoki
Kesko Oyj Kauppiaat
Varkaus
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti