Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjä, Kouvola

Haemme nyt KSO:n päivittäistavarakauppoihin

 

MYYJIÄ

 

keikkatöihin Kouvola talousalueelle.

 

Työ sisältää päivittäistavarakaupan kassatehtäviä (Prismat, S-Marketit ja Salet), vaihtelevasti vuoroissa on myös hyllytystä sekä muita myymälän tehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle.

Toivomme sinulta iloista asennetta ja reipasta työotetta. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Koulutamme kaikki uudet tekijämme tehtävään. Eduksesi katsotaan auton käyttömahdollisuus, sekä aikaisemmin suoritetut Veikkauksen kurssit ja ikärajapassi.

Työn perehdytys alkaa Go Onin ja KSO:n omalla verkkoperehdytyksellä Akatemiassamme. Akatemiamme tarjoaa jokaiselle työntekijälle myös mahdollisuuden käydä läpi asiakaspalvelun kurssikokonaisuuksia. Verkkoperehdytyksen jälkeen käytännön työ opitaan valitussa toimipisteessä. 

 

Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi myös meidän muissa KSO:n toimipisteissä. Tarjoamme sinulle kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemustasosi mukaan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Go Onin kautta työskennellessäsi saat myös käyttöösi kattavan henkilöstöetuohjelman.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Poola Myllylahti, puh. +358 407577324, [email protected]. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.


Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta 
http://www.go-on.fi http://www.go-on.fi .

Tule  mukaan Go Onin joukkueeseen!

 • Palvelemme sinua paikallisesti 24 toimipisteessämme. Voit poiketa helposti toimistolla vaihtamaan kuulumiset ja hoitamaan asioita.
 • Paikallisina yrittäjinä tunnemme alueen yritykset, osaamme olla mukana siellä missä mielenkiintoisia työmahdollisuuksia on.
 • Meillä aukeaa jatkuvasti uusia työpaikkoja, mutta läheskään kaikki eivät tule julkiseen hakuun, vaan niitä tarjotaan ensisijaisesti jo aiemmin meidän kautta töitä hakeneille.

Miksi valita Go On työnantajaksi?

 • Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja
 • Palkka osaamisen ja taitojen mukaan – minimissään maksamme palkan, lisät sekä lomakorvaukset aina TESin mukaisesti
 • Palkasta ei lähde ylimääräisiä kuluja vaan asiakas maksaa meille erikseen saadakseen hyviä tyyppejä töihin
 • Palkanmaksu kahden viikon välein – kellontarkasti ja oikein
 • Yleisperehdytys verkossa puhelimella tai tietokoneella (Go On Akatemia)
 • Keikkatyöläisille vuorotarjoukset tekstiviestillä/mobiilisovelluksella
 • Sinä päätät – me kuuntelemme. Meillä säilytät itsemääräämisoikeuden ja valitset, missä ja milloin haluaisit työskennellä
 • Henkilöstöetuohjelma kaikille – monia etuja ja alennuksia
 • Erilaisia verkkokoulutuksia ilmaiseksi (esim. myynti- ja asiakaspalvelukoulutukset)
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassamyyjä, Kouvola

Iitti
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti