Skip to main content

Kassamyyjä Toivalan liikenneasemalle

Toivalan Liikenneasema on toiminut jo vuodesta 1968 alkaen ja hiljalleen se on laajentunut nykyiseen mittavaan muotoonsa. Liikenneasemalta löydät autopalveluiden lisäksi myös ravintola-ja myymäläpalvelut.

Etsimme kassamyyjää asiakkaallemme Toivalan Liikenneasemalle!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset liikenneaseman työtehtävät kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, täydennystilausten teko sekä yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpito. 
Työtä on tarjolla 20-37,5 tuntia viikossa, työ on vuorotyötä jota tehdään ma-su liikenneaseman aukioloaikojen puitteissa (n. aikavälillä 5.30-22.30). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, etsimme tekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Toivomme että Sinulla olisi jo hieman aiempaa kokemusta kaupan alalta, mutta hae rohkeasti -saat työhösi hyvän perehdytyksen! Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työpaikan sijainnin ja työaikojen vuoksi.

Toivomme hakijalta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

- Aiempaa kokemusta kassankäytöstä

- Valmiutta vuorotyöhön

- Hygieniapassia 

Eduksi katsotaan:

- Kokemus veikkausmyynnistä

- Anniskelupassi

- Oman auton käyttömahdollisuus vuorotyön ja työpaikan sijainnin vuoksi

Palkkaus määräytyy MaRaVan TES:n mukaan. Kiinnostuitko? Haethan paikkaa oheisen linkin kautta viimeistään 02.04.2023  mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Go On Kuopion Hr-asiantuntija Juulia Pulkkinen 0401757224 [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassamyyjä Toivalan liikenneasemalle

Pohjois-Savo
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 25.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti