Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kassamyyjiä K-Supermarket Levi, Kittilä

Hakuaika alkaa: 14.09.2023
Hakuaika päättyy: 05.10.2023

K-supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii joukkoonsa iloisia ja reippaita kassahenkilöitä. Työaika sijoittuu klo 5.00 ja 22.30 välille. Huomaathan, että asuntoasiat tulee olla hoidossa hakiessasi paikkaa.

Haemme:

  • Osa-aikaista myyjää 6.11. alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/viim 3.5. asti.
  • Kokoaikaista myyjää 6.11. alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/viim 3.5. asti.
  • Lisäksi etsimme kassatyöntekijöitä puitesopimuksella viikkojen 49-1, 7-13 ajaksi.

Oleellista on mahdollisuus tehdä vaihtelevia työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kassamyyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja kassatoiminnot oheistoimintoineen (mm. veikkaus, kaasunmyynti, K-18-tuotteiden myynti, kalastuslupa myynti), tuotteiden hinnoittelu ja esillelaitto, siivoustyöt ja pullohuoneenhoito. Erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin tehtävät laajentuvat muilla kaupan töillä kuten aamupaisto & Arnolds-donitsien valmistuksella, hyllytyksellä, palvelutiskimyynnillä, verkkokauppakeräilyllä ja koko kaupan, takatilojen ja lastausalueen siisteydestä huolehtimisella. Työ on siis erittäin monipuolista ja vaatii innokkuutta tehdä porukalla töitä upean kaupan eteen.

Oletko sinä etsimämme ahkera, palveluhenkinen ja innokas myyjä? Toivomme aikaisempaa työkokemusta vähintään päivittäistavarakaupan tehtävistä mutta nopealle, tarkalle oppijalle aamuvuorossa on mahdollista myös perehtyä kassatyöhön. Myös englannin kielen taidosta on turistikeskuksessa hyötyä.

Toivomme, että sinulla on :

  • kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä
  • hygieniapassi
  • reipasta, iloista ja palvelualtista asennetta työntekoon
  • halua oppia uutta ja ottaa vastuu työssäsi

Vaadimme kassahenkilön tehtäviin vähintään 18 vuoden ikää. Ehdottomaksi eduksesi katsomme osaamisen palvelutiskimyyntiin!

Tarjoamme sinulle:

  • mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
  • vaihtelevan työn
  • Levimarketin henkilökunnan palkitsemisedut

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Toisinaan sesongin lopulla voi avautua mahdollisuus myös jatkuvaan työsuhteeseen.

Mikäli kassatyö ei juttusi niin katsothan myös muut työpaikkailmoituksemme!

Aloitamme hakemusten käsittelyn maanantaina 18.9. Tämän jälkeen täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Muista kertoa mitä työtä näistä ensisijaisesti haet ja mille aikavälille, kerrothan myös asuntotilanteesi! Puhelimitse tavoitat rekrytoinnista vastaavan Riikka Syväjärven numerosta 040 1899 638.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kassamyyjiä K-Supermarket Levi, Kittilä

Kesko Oyj Kauppiaat
Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti