Skip to main content

Kassatarjoilija Kuopioon Pelastusopistolle

Loistaisitko meillä?  

Hei Kuopio! Olemme kassatarjoilijaa vaille täydellinen lauma

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoomme, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan

Kassatarjoilija Pelastusopistolle

  • Toimipaikka on pelastusopistolla osoitteessa Hulkontie 83, Kuopio
  • Lue lisää: compassgroup.fi/tulikukko
  • Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 30 h / viikko
  • Työ alkaa  elokuussa tai sopimuksen mukaan.
  • Työajat välillä klo 7.00–18.00

Ravintolassa työskentelee 11 ammattilaisen lauma, joka valmistaa opiskelijoille, Pelastusopiston henkilökunnalle ja vierailijoille aamupalan, lounaan sekä päivällisen, joista lounas usein toimitetaan harjoitusalueelle. Lounasta nauttii päivittäin 400–500 asiakasta. Päivän aterioiden lisäksi keittiön vastuulle kuuluu kahvilapalvelut sekä edustustarjoilut tilauksesta.

Kassatarjoilijana päätehtäväsi on hoitaa asiakaspalvelua ravintolassa ja kahvilassa. Täydennät lounaslinjastoa, hoidat kahvituksia, työskentelet kassalla ja ylläpidät siisteyttä linjastoissa ja ravintolasalissa.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja mahdollinen kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Olet iloinen asiakaspalvelija omalla persoonallaan ja nautit työskentelystä. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin ravintolasalin työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki. 

Tehtävässä tarvitaan suomen sekä englannin kielen taitoja.

Tarjolla tänään – mahtava lauma 

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Yhtenä laumana, ole hyvä!

Hae mukaan viimeistään 28.7.2024  mennessä. Haastattelut aloitamme 30.7.2024 alkaen.  

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti