Skip to main content

Kassatarjoilija Rovaniemen yliopistolle

Loistaisitko meillä?

Kuuleeko Rovaniemi! Olemme kassatarjoilijaa vaille täydellinen lauma

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoomme, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan

Lapin yliopiston ravintolat Petronella ja Felli ovat kampus-ravintoloita. Toimintamme on monipuolista alkaen aamupalasta jatkuen lounaalla ja päivällisellä. Päivän aikana palvelemme myös pienet ja suuret kokouskahvitukset kuin myös erilaiset edustustilaisuudet, bufeet, lautastarjoilut ja coctailtilaisuudet. Asiakkainamme on opiskelijat, yliopiston henkilökuntaa, kokous -ja konferenssi vieraat ympäri maailmaa. Palvelemme asiakkaita myös 24/7 marketin muodossa lisäksi Petronellassa toimii grillipiste. Olemme savuton työyhteisö.

Kassatarjoilijana päätehtäväsi on hoitaa asiakaspalvelua ravintolassa ja kahvilassa. Täydennät lounaslinjastoa, hoidat kahvituksia, työskentelet kassalla ja ylläpidät siisteyttä linjastoissa ja ravintolasalissa. Lisäksi tehtävääsi kuuluu ravintolan avustavia töitä.

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy

Olet iloinen asiakaspalvelija omalla persoonallaan ja nautit uniikista työskentely-ympäristöstä. Mahdollinen alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Olet joustava työtehtävissäsi ja tartut mielelläsi kaikkiin ravintolasalin työtehtäviin etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tehtävässä tarvitaan suomen sekä englannin kielen taitoja.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Yhtenä laumana, ole hyvä!

Hae mukaan viimeistään 5.8.2024. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Ylioinas puh 040 674 9086, 28.6 saakka.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti