Skip to main content

Kassatarjoilija yliopistolle

Meille compassilaisille rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus on kaiken tekemisen ydin!

Kassatarjoilija yliopistolle

  • Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8, 96101 Rovaniemi
  • Työsuhde on määräaikainen 31.12.2023 saakka ja osa-aikainen
  • Työaika pääsääntöisin arkisin klo 7-18 välisenä aikana
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan

Onnistumme yhteistyöllä tiimin ja asiakkaan kanssa

Lapin Yliopiston ravintolat Petronella ja Felli ovat campus-ravintoloita. Toimintamme on monipuolista alkaen aamupalasta jatkuen lounaalla ja päivällisellä. Päivän aikana palvelemme myös pienet ja suuret kokouskahvitukset kuin myös erilaiset edustustilaisuudet, buffeet, lautastarjoilut ja coctailtilaisuudet. Asiakkainamme on opiskelijat, yliopiston henkilökuntaa, kokous -ja konferenssi vieraat ympäri maailmaa. Palvelemme asiakkaita myös 24/7 marketin muodossa lisäksi Petronellassa toimii grillipiste. Olemme savuton työyhteisö.

Laatu on intohimona tehtävässäsi kassatarjoilijana

Kassatarjoilijana työskentelet iloisena asiakaspalvelijana asiakkaillemme ja vastaat asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta. Toimit työssäsi kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä ravintola Fellissä ja Petronellassa. Työnkuvaasi kuuluu myös astiahuoltoa, puhtaanapitoa ja linjaston täydentämistä sekä tilaustarjoiluiden hoitamista.

Olet meille tärkeä - vastuunotto ja vastuullisuus on yksi arvoistamme

Saat olla oma itsesi. Pääset kehittymään ja kasvamaan ammatillisesti. Toimimme vastuullisesti ja pidämme huolta turvallisuudestasi. Tarjoamme sinulle mm. työvaatteet ja työkengät, Elixian verkkotreenipalvelun, ePassi -edun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme myös työntekijöidemme onnistumisia ja merkkipäiviä.

Etsimme Can Do -asennetta!

Toivomme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on hymy herkässä tilanteesta riippumatta, eikä sormi mene suuhun kiireenkään keskellä. Asenne ja arvostus työtä kohtaan  ja innostus oppia uusia taitoja on tärkeää. Meillä asenne ratkaisee! 

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maukkaita asiakaskokemuksia.

Meillä pääset osaksi yhtä suurta perhettä, joka mielellään auttaa toinen toisiaan ja jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus kehittyä eteenpäin! Tule tekemään työtä jolla on merkitystä ja  luomaan unohtumattomia asiakaskohtaamisia päivittäin.  Dynaaminen työympäristömme  koostuu lounaasta ja erilaisista asiakastilaisuuksista.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan henkiön löydyttyä.

Compass Group on Suomen johtava ruoka- ja monipalveluiden tarjoaja. Toimimme useilla liiketoiminta-alueilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Olemme savuton yritys. Lue meistä lisää: www.compass-group.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti