Skip to main content

Katuvaloasentaja

Etsimme yhteistyökumppanillemme vahvistusta, jossa työskentelet mm. katuvalaistuksen asentajan tehtävissä.

Katuvalaistuksen asentajana osallistut nykyisten katuvalojen kunnossapitotehtäviin ja uuden katuvaloverkoston rakennustöihin.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen sähköasentajan tehtävän ja mahdollisuuden olla mukana osaajien joukkueessa. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja täystyöllisyys on luvassa vähintään kesä- ja alkusyksyn sesongin ajaksi.

Edellytämme Sinulta sähköalan peruskoulutusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen katuvalojen, verkostoasentajan tai maakaapeloinnin tehtävistä. Voit olla myös sähköalan uusi tulokas.

Henkilönä toivomme Sinun olevan joustava, tehtäviisi tunnollisesti asennoitunut tiimipelaaja, jolta löytyy intoa kehittää osaamista entisestään tekemisen kautta. Suomenkielentaitosi tulee olla hyvää tasoa.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on valmiina voimassa oleva:

  • Sähkötyöturvallisuuskortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Hätäensiapu/EA1
  • Tehtävässä edellytetään myös ajokorttia

Työsi alkaa sopimuksen mukaan joten toimithan heti ja kerro meille osaamisestasi. Hakemusten käsittely alkaa jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 31.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Katuvaloasentaja

Barona Teollisuus
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti