Skip to main content

Käytettävyys- ja saavutettavuusasiantuntija

Haluaisitko päästä edistämään asiakasymmärrystä ja tuomaan asiakkaan ääntä paremmin kuuluviin? Haluatko olla mukana kehittämässä Kelan palveluita käytettävimmiksi ja saavutettavuudeltaan paremmiksi?

Kelan IT-palvelut hakee käytettävyys- ja saavutettavuusasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.1.2024-29.6.2024.

Vuorotteluvapaan sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut ehdot. Hakijan on itse varmistettava kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Työpaikka sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä, mutta voit työskennellä myös etänä. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Miksi Kelaan töihin?

Käytettävyys- ja saavutettavuusasiantuntijana pääset testaamaan ja arvioimaan erilaisia digitaalisia palveluita sekä tuomaan esiin asiakasymmärrystä. Pääset muun muassa tekemään käytettävyystestauksia ja käytettävyyden asiantuntija-arviointeja sekä saavutettavuusarviointeja osana viiden hengen asiantuntijatiimiä. Työssä toimit myös osana erilaisia verkostoja ja teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten kumppaneiden kanssa. Tiimissä työskennellään ketteriä toimintatapoja hyödyntäen. Arvioinnit ja testaukset tehdään pääsääntöisesti työpareina.

Meille on tärkeää, että sinä saat työssäsi hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä. Tälle matkalle saat tukea huippuluokan kollegoilta sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi myös työajalla. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä.

Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi ja saat meillä esimerkiksi erittäin kattavat työterveyspalvelut, kuten hammashoidon sekä maittavan lounasedun. Sinun ei tarvitse uhrata työlle koko elämääsi. Palautumistasi tuemme pitkillä lomilla ja virike-eduilla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme perheystävällinen työpaikka. Meillä tehdään myös laajasti etätöitä.

Odotamme sinulta
soveltuvaa korkeakoulututkintoa
käyttävyys- ja saavutettavuusosaamista ja opintoja
WCAG-standardin tuntemusta
hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
itsenäistä työskentelyotetta ja rohkeutta tarttua asioihin
ketterien menetelmien tuntemista
sujuvaa suomen kielen taitoa

Työ vaatii itsenäistä ja uteliasta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista. Aktiivinen työote ja oma-aloitteisuus auttavat menestymään tässä tehtävässä.

Meistä
Me Kelassa rakennamme yhteiskuntaa, jossa jokainen voi luottaa siihen, että saa tukea ja turvaa, kun sitä tarvitsee. Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmiä, joiden avulla hoidetaan Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. Meillä työskentelet suomalaisen arjen ja hyvinvoinnin mahdollistajana ja varmistajana.

IT-palveluissa työskentelee lähes 900 Kelan omaa IT-asiantuntijaa. Käytämme moderneja teknologioita ja työskentelemme ketterissä tiimeissä. Olemme vakaa työnantaja ja osaajamme arvostavat sitä, että meillä saa työskennellä pitkäjänteisesti.

Katso LinkedInistä #itkela tai #töissäkelassa nähdäksesi, millaisten asioiden parissa teemme IT-palveluissa hommia.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 27.9.2023. Liitä hakemukseen hakemuskirje sekä ansioluettelo ja vastaa annettuihin kysymyksiin. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Muista hakea ajoissa, sillä käymme hakemuksia läpi heti haun käynnistyttyä.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa mielellään ryhmäpäällikkö Maarit Neuvonen [email protected].

Turvallisuusselvitys
Henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa mielellään ryhmäpäällikkö Maarit Neuvonen [email protected].
Työpaikan osoite: Höyläämötie 1 a B, 00380 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
Työ alkaa: 02.01.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 27.09.2023 20:59
Jätä hakemus: http://www.kela.fi/rekrytoi
Ilmoitus jätetty: 13.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d3ae182b-b9d0-450f-a5bf-8e40f9e49b6d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Käytettävyys- ja saavutettavuusasiantuntija

Helsinki
Jyväskylä
Uusimaa
Keski-Suomi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 28.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti