Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Käyttöinsinööri

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Toimit käyttöinsinöörinä Riihimäen tuotantolaitoksen materiaalinhallinnan toiminnoissa. Tehtäväsi on huolehtia vaarallisen sekä tavanomaisen jätteen vastaanotosta, esikäsittelystä ja varastoinnista. Yksikössäsi on lisäksesi työnjohtaja ja prosessinhoitajia. 

Työaikamuotosi on päivätyö, yksikkösi työaikamuoto on päivätyö sekä keskeytyvä 2-vuorotyö.

Sinulla on asiantuntemuksesi kautta mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi Recycling and Waste -yksikön päivittäiseen toimintaan ympäristö- ja jätehuoltoasioiden ytimessä. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja saada uusia haasteita kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla. Kuulut ammattitaitoiseen tiimin ja saat joukon kiinnostavia haasteita.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on insinööritason koulutus ja mielellään työkokemusta tuotannon kemian työympäristöstä sekä vankka kokemus esimiestyöstä.

Tehtävä menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä myös englannin kielellä.

Toivomme, että sinulla olisi edellytykset toimia tulevaisuudessa myös kemikaalien käytönvalvojana.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköisen rekrytointityökalumme kautta viimeistään 29.1.2023 mennessä.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Juha Nykänen, juha.nykanen@fortum.com sekä puhelimitse, puh. 050 331 1168. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum on energiayhtiö, joka edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Tehtävämme on huolehtia energian toimitusvarmuudesta ja edesauttaa nopeaa ja luotettavaa siirtymää hiilineutraaliin talouteen tarjoamalla asiakkaillemme ja yhteiskunnalle puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja.  Fortumin ydinliiketoiminta on Pohjoismaissa ja se koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähkön tuotannosta, sähkön myynnistä, kaukolämmöstä sekä kierrätys- ja jäteliiketoiminnasta. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Käyttöinsinööri

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti