Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Käyttöinsinööri

Adven on dynaaminen energiakonserni ja yhdessä 580+ työntekijämme kanssa tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille kaukolämpöä, suurkiinteistöille geoenergiaa, sekä teollisuudelle resurssitehokkuutta edistäviä höyryntuotannon, lämmityksen, jäähdytyksen ja infrastruktuurin palveluja. Meillä on yli 50 vuoden pitkä ja vankka kokemus energia-alalta ja tällä hetkellä noin 350 toimipaikkaa eri Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Etsimme joukkoomme käyttöinsinööriä vahvistamaan Kaakkois-Suomen tuotanto-organisaatiotamme. 

Tuotanto-organisaatiomme yli 250 asiantuntijaa työskentelee asiakkaiden kannalta kriittisten prosessien parissa. He turvaavat luotettavan energiansaannin ja pyrkivät jatkuvasti parantamaan laitosten suorituskykyä. Laitokset sijaitsevat maantieteellisesti laajalla.

Käyttö- ja kunnossapitotiimin jäsenet toteuttavat, parantavat ja optimoivat laitosten toimintaa, vastaten kattiloiden ja eri teknologioiden toiminnasta sekä polttoaineiden käytöstä. Lisäksi teemme yhteistyötä niin kiinteistöalan kuin teollisuudenkin asiakkaiden kanssa.

Käyttöinsinöörinä vastaat haihdutinlaitoksen sekä hajukaasukattilalaitoksen käyttötoiminnasta ja sen kehittämisestä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Osallistut laitoskokonaisuuden kunnossapidon suunnitteluun ja kehittämiseen. Toimit sijaisena Kaakkois-Suomen alueen lämpölaitoskäyttäjille.

Työntekopaikkasi on Kotka ja raportoit tehtävässäsi Kaakkois-Suomen tuotantopäällikölle.

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tavoitteemme on nolla työtapaturmaa, ja pyrimme yhdessä ylläpitämään huipputason turvallisuuskulttuuria. Tiimikavereilta saa aina apua ja tukea tarvittaessa. 

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta

  • prosessi-, sähkö- tai automaatiotekniikan, tai muun soveltuvan teknillisen alan koulutusta
  • 5-10 vuoden kokemusta laitoksen käyttötehtävistä
  • prosessitekniikan, automaation ja mekaanisen kunnossapidon osaamista
  • haihdutusprosessin tuntemusta
  • ongelmanratkaisutaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • yhteistyötaitoja ja joustavuutta
  • lisäksi arvostamme painelaitepätevyyttä

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin nopeasti kehittyvän ja kasvavan liiketoiminnan parissa.

Tarjoamme työn kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinua haastetaan monipuolisilla ja vaihtelevilla tehtävillä.

Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi tiimityön ja asiakaskontaktien kautta, sekä vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa.

Hakeminen

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.11.2023 mennessä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä rekrytoivaan esimieheen: Matias Lipsanen, Tuotantopäällikkö, Kaakkois-Suomi, p. +358 50 374 1010, tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 9-15.

Me Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

Adven vaikuttavuus

Adven synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Adven synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Adven

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Adven Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Käyttöinsinööri

Kotka
Vakituinen
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti