Skip to main content

Kehittämisorientoitunut Accounting Specialist

Työelämän muutoksen edelläkävijä ja yrittäjyyden puolestapuhuja UKKO.fi etsii nyt kehittämisorientoinutta Accounting Specialist ia osaksi kasvavaa asiantuntijatiimiä! Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja etsimme kollegaa Helsingin toimistolle, osittaista etätyömahdollisuutta unohtamatta.

Accounting Specialistina työskentelet osana taloustiimiä ja autat UKKO.fin asiakkaita yrittäjyyden parissa. Roolissa keskityt erityisesti UKKO Yrittäjä - palvelun osakeyhtiöasiakkaisiin. Arkesi on vaihtelevaa ja työpöydälläsi on monipuolisia tehtäviä kuukausikirjanpitoon, tilinpäätöksiin ja palkanlaskentaan liittyen. Emme kuitenkaan etsi ihan perinteistä kirjanpitäjää, sillä tärkeä osa tehtävääsi on myös UKKO Yrittäjä -palvelun kehittäminen: ideoit ja huomaat aktiivisesti kehittämis- ja parannuskohteita ja työstät niitä eteenpäin yhdessä UKKO.fin kehitystiimin kanssa. Tärkein tehtäväsi onkin varmistaa, että asiakkaat saavat oikea-aikaista, laadukasta ja helppoa palvelua ja palvelun käyttö on tulevaisuudessa entistäkin sujuvampaa.

Tehtävässä työskentelet tiivinä osana osaavaa asiantuntijatiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Sinulla on osaamista kahdenkertaisesta kirjanpidosta ja arvonlisäverotuksen kiemuroista, minkä lisäksi olet ehtinyt kartuttaa kokemusta myös tilinpäätösten laatimisesta. Sinulla on myös kokemusta, tai ainakin innokkuutta oppia, yhtiömuodon muutoksiin liittyvistä asioista. Olet työskentelytyyliltäsi proaktiviinen sekä järjestelmällinen ja nautit, kun löydät kehittämiskohteita ja tapoja tehdä asioita jouhevammin. Kirjanpidon osaamisen ohella kaikkein tärkeintä onkin, että olet oppimishaluinen sekä aidon innostunut kehittämään UKKO Yrittäjä -palvelusta entistäkin parempaa!

Mitä odotamme sinulta:

 • Mielenkiintoa yrittäjyyden teemoja kohtaan sekä aiempaa soveltuvaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä

 • Aiempaa kokemusta tilinpäätöksistä ja palkanlaskennasta

 • Kehittämisorientoitunutta työskentelytyyliä sekä intoa palvelun kehittämiseen

 • Järjestelmällisyyttä, toimeentarttuvuutta sekä ratkaisukeskeisyyttä

 • Kykyä ottaa uusia järjestelmiä ketterästi haltuun

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Mitä UKKO.fi tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen roolin, jossa pääset uniikisti yhdistämään kirjanpidon rutiinit ja palvelun kehittämisen. Jos innostut kirjanpidosta ja olet myös kehittämisorientoitunut, tämä rooli on sinulle, sillä pääset näkemään myös oman kädenjälkesi palvelun kehittämisessä!

 • Uuden oppimista, vauhtia ja rentoa menoa - UKKO.fillä saat loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kasvavassa, yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöihin samaan aikaan, kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!

 • Mahdollisuuden vaikuttaa - UKKO.fillä aidosti arvostetaan jokaisen asiantuntijuutta ja omien ideoiden esiin tuominen on enemmän kuin toivottua! .

 • Mainiot työsuhde-edut - ukkolaisten työsuhde-etuihin kuuluvat kattavan työterveyden lisäksi muun muassa lounas-, hieronta-, työmatka-, liikunta- ja kulttuurietu, aamiais- ja välipalatarjoilut, virvokkeet, tapahtumat, erilaiset liikuntavuorot ja paljon muuta hauskaa!

 • Oikeasti mahtavan työporukan - ukkolaisten yhteisöllinen porukka arvostaa yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa. Sen vuoksi ukkolaisia näkeekin usein viettämässä yhdessä myös vapaa-aikaa jos jonkinlaisten aktiviteettien parissa!

 • Työn ja vapaa-ajan tasapainon - UKKO.fillä panostetaan siihen, että päivät eivät veny vaan sinulla jää aikaa myös muille mielenkiinnon kohteillesi.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Kuulemme sinusta mielellämme lisää - lähetä siis ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakukirjeesi PDF-muodossa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

UKKO.fistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ukko.fi/ ja urasivuille pääset täältä: https://ura.ukko.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme UKKO.fin palvelukseen.

UKKO.fi on Suomen kattavin itsenäisten yrittäjien palvelu, joka haluaa luoda ihmisille mahdollisuuksia yrittää ja toimia osana työelämän muutosta. UKKO.fi työllistää asiantuntevaa porukkaa asiakaspalvelun, taloushallinnon, ohjelmistokehityksen, viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Parin viime vuoden sisään kasvu on ollut huomattavaa: vuoden 2020 lopulla yrityksessä työskenteli 65 ja keväällä 2023 jo 100 ukkolaista. Olisitko sinä uusi ukkolainen?

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kehittämisorientoitunut Accounting Specialist

Ukko.fi
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti