Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kehitysinsinööri, 2 paikkaa

Avoimet tehtävät

Kehitysinsinööri (haussa 2 positiota, painotuksena toisessa tuotanto ja toisessa energiatehokkuus)

Toimipaikka

Kirkniemen tehdas Lohjalla tuottaa vuosittain noin 750 000 tonnia korkealaatuisia aikakausilehtipapereita, joita käytetään julkaisuissa ympäri maailman. Kirkniemessä työskentelee noin 570 paperialan ammattilaista tuotannosta tuotekehitykseen.

Osasto- ja tehtäväkuvaus

Kehitysinsinöörit työskentelevät seitsemän henkilön ammattitaitoisessa kehitystiimissä, joka on osa PQM-organisaatiota (Process & Quality Management). PQM on merkittävässä osassa tukemassa koko Kirkniemen tehdasta saavuttamaan strategiset tavoitteensa tuotteiden laadun, tuotannon tehokkuuden ja kustannusten osalta.

Kehitysinsinööri, tuotanto:

Kehitysinsinöörinä työnkuvaasi kuuluu tehtaamme prosessien kehittämistä ja toteuttamista, paperin kehittämiseen liittyvien toimien koordinoimista ja turvallisten ja kestävien raaka-aineiden valintaa ja testausta. Lisäksi tuet lyhyen ja pitkän aikavalin teknisissä kehityshankkeissa tehtaan strategian mukaisesti. Teet tiiviisti yhteistyötä muiden osastojen kanssa ja osallistut erilaisiin parannushankkeisiin.

Kehitysinsinööri, energiatehokkuus:

Energiatehokkuuteen keskittyvänä kehitysinsinöörinä tuet omalla ammattitaidollasi tehtaan osastoja energiasäästöjen ja energiatekniikan ratkaisuissa. Tehtävän vastuualue on tehtaalla uusi, joten pääset kehittämään ja kehittymään monipuolisessa toimintaympäristössä.

Nimetyn vastuualueesi lisäksi osallistut paperin ja massan valmistuksen tuotantoprosessien kehitykseen, jolloin työtehtäviisi sisältyy prosessien analysointia, mittauksia, ongelmanratkaisuja sekä koeajojen suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestymistä tukevat

Voit olla jo kokemusta kartuttanut osaaja tai DI-opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija, joka on halukas uppoutumaan paperitehtaan toimintaympäristöön, aluksi vaikkapa diplomityön parissa. Taustastasi huolimatta uskomme seuraavien tukevan tehtävässä menestymistä:

  • Tekninen tietämys tai kokemus paperin, massan tai kartongin valmistuksesta
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Halu saavuttaa tuloksia
  • Analyyttiset taidot yhdistettynä käytännönläheiseen lähestymistapaan
  • Joustava asenne, avoimuus ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • Kyky työskennellä itsenäisesti, sekä ryhmän osana, useiden sidosryhmien edustajien kanssa
  • Oikea asenne työturvallisuuteen
  • Energia- tai prosessitekniikan opinnot

Tarjoamme sinulle

Kirkniemen paperitehdas on maailman suurin painopapereiden tuottaja, joka tarjoaa sinulle ammatillisia mahdollisuuksia. Tarjoamme sinulle muuttuvan työympäristön, jossa pääset toteuttamaan kehityshankkeita eri organisaatioiden ja teknologioiden parissa. Työpisteesi sijaitsee Kirkniemessä ja etätyö on mahdollista hankkeiden niin salliessa 1-2 päivää viikossa.

Me huolehdimme henkilöstöstämme kattavasti, tarjoten erilaisia henkilökuntaetuja, harrastekerhoja, tehtaalla sijaitsevan kuntosalin ja Mehiläisen-toimipisteen palvelut.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tarjoaa rekrytoiva esihenkilö Satu Karjalainen, Process Technology Manager. Sadun tavoitat numerosta 050 598 7609 tai [email protected].

Jätä hakemuksesi Hae työpaikkaa -painikkeen kautta, viimeistään 18.6.2023. Varsinainen työn aloitus on mahdollista järjestää sopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessasi, kummasta kehitysinsinöörin tehtävästä olet kiinnostunut.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kehitysinsinööri, 2 paikkaa

Lohja
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 19.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti