Skip to main content

Kehityspäällikkö, ICT-kehitys yritysasiakkaat

Haemme nyt ketterään joukkoomme kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkömme vastaa laajasti Elon ICT-järjestelmien kehittämisestä, joten pääset aitiopaikalle tekemään mielenkiintoisia ja haastavia kehitystöitä. Vastaat sinulle nimetyistä vakuutusliiketoiminnan ICT-projekteista räätälöityjen ratkaisujen parissa ja olet mukana kehittämässä Elon ICT-kehityksen toimintamalleja. Toimit tiiviissä yhteistyössä Elon liiketoiminnan, järjestelmätoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä laaja-alaisesti ja vaikuttaa Elon tulevaisuuden ICT-ratkaisuihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • tuloksellisia näyttöjä kehityspäällikkönä toimimisesta ICT-projekteissa
  • kokemusta yritysasiakkaiden palveluiden kehittämisestä
  • valmiuksia vetää haastavia ja teknisiä kehityskokonaisuuksia monitoimittajaympäristössä
  • kykyä hahmottaa laajoja arkkitehtuurisia kokonaisuuksia
  • projektijohtamisen ja sovelluskehityksen toimintamallien ja menetelmien tuntemusta
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • itsenäistä ja suunnitelmallista työotetta
  • erinomaista paineensietokykyä
  • hyvää englannin kielen taitoa

Menestymistäsi tukevat ylempi korkeakoulututkinto ja työeläkealan tuntemus.

Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön, jossa rohkaistaan oman osaamisen kehittämiseen. Meillä on ajanmukaiset työvälineet sekä vastikään uusitut, modernit työtilat Espoon Tapiolassa. Henkilöstöetumme ovat hyvin kattavat ja arkeemme kuuluu sopiva sekoitus etä- ja läsnätyöskentelyä. 

Mikäli innostut näistä haasteista ja mahdollisuuksista, täytä hakemus ja paikka voi olla sinun!

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-kehityksen päällikkö Anna Varjoranta 1.12. klo 16-17 ja 8.12. klo 11-12, puh. 050 301 0421. Pyydämme täyttämään hakulomakkeen palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 11.12.2022.

 

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 500 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 245 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 28,3 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kehityspäällikkö, ICT-kehitys yritysasiakkaat

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti