Skip to main content

Keikkamessumyyjiä viikonlopputöihin ansaitsemaan hyvin


Messumyyjän työ myyden Sanoman tuotteita

 

 

SANOMA - Suomen suurin mediayhtiö


Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta - Sillä on merkitystä.

 

Etsimme isoihin messutapahtumiin myyjiä! Messumyyntikautemme alkaa matkamessuilta 18.-21.1.2024 ja jatkuu pitkin kevättä.

Työ sisältää asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääset tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! Tässä työssä parasta on yhteisö ja mahtava tiimihenki. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti.

Tiesithän, että messut ovat loistava ympäristö tehdä kauppaa ja usein messutiimi saakin 2-3 päivän messuilta jopa enemmän myyntiä, kuin kauppakeskuksen ständillä koko kuukauden aikana! Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta myynnistä, sillä messuilla ei enää kerkeä harjoitella - tai jos kaipaat harjoitusta, tarjoamme sinulle mieluusti töitä jo hyvissä ajoin ennen messuja, jotta ehdit päästä vauhtiin! Työ on Sanoman eri tuotteiden myymistä eri messuilla yhdessä kunnianhimoisen ja vauhdikkaan tiimin kanssa.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan myyntivalmennuksen
 • Oppia ihmisten kohtaamisesta, josta hyödyt pitkälle tulevaisuudessasi
 • Joustavat työajat - voit tehdä työtä toiveittesi mukaan keikkaa vaikka vain yhdet messut kerrallaan (2-3pvä x 7,5h) joten työ sopii mainiosti myös opintojen tai toisen työn oheen!
 • Mahtavan työporukan ja hyvän palkan
 • Palkkaus on 9,5€/h + myynnistä ansaitsemasi provisio. Keskimäärin messuilla tehdään kovaa tulosta, joten keskituntiansiot nousevat erittäin motivoiviksi
 • Mahdollisuus työskennellä työsuhteessa tai kevytyrittäjänä! 


  Toivomme sinulta:

  • Intoa tehdä kauppaa ja mahdollisimman hyvä messumyynti
  • Halua päästä tuottamaan laadukkaita asiakaskohtaamisia
  • Intoa oppia kasvotusten tapahtuva myyntityö
  • Hyvän asenteen ja pilkettä silmäkulmassa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa


  Rainmaker = mahdollisuus menestyä

  Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palveluksessamme työskentelee noin 1500 sateentekijöiksikin kutsuttua palvelualan ammattilaista ympäri Suomen sijaitsevissa toimipisteissämme, asiakkaidemme toimitiloissa sekä toimipisteessämme Espanjan Torreviejassa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä!

   

  Meitä sateentekijöitä yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Työkulttuuriimme kuuluvat myös erilaiset hauskat kilpailut pelillistämisen keinoin.

  Edut ja työntekijöiden hyvinvointi


  Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää
  yhdessäoloon paikallisesti.


  Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme


  Kattava Terveystalon työterveyshuolto

   

   

  Haku on nyt käynnissä

  Olen Maria Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Mikäli nautit ihmisten kohtaamisesta ja motivoidut mahdollisuudesta hyviin tienesteihin, voit jättää hakemuksen suoraan tehtävään kohdasta "Hae työpaikkaa" tai jos sinulla on jotain kysyttävää tehtävästä niin ole minuun yhteydessä WhatsAppin kautta tai soittamalla minulle numeroon 0407147999. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian.

   

  Tehtävän perustiedot:

  Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
  Aloitus: sopimuksen mukaan - ensimmäiset messut (matkamessut) ovat 18.-21.1.2024
  Työaika: 7,5-22,5 h/vko
  Työn kesto: keikkatyö
  Palkka: pohja 9,5e/h+provisiot ja bonukset.

   

  Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

   

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Keikkamessumyyjiä viikonlopputöihin ansaitsemaan hyvin

  Vantaa
  Espoo
  Helsinki
  Kokopäiväinen

  Julkaistu 08.01.2024

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 €
  Yrityksen koko: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti